Soundtrack.bg

Първи трейлър на 3-ти сезон на True Detective

Когато първият сезона на True Detective се появи през 2014-та – това беше феномен в телевизията. Един от най-гениалните сезони въобще. История, атмосфера, напрежение, послание, заснемане, актьорска игра. Абсолютен шедьовър, който титаничните Матю Макконъхи и Уди Харелсън изстреляха в космоса. Заради перфектното начало всички очаквахме с огромно нетърпение сезон втори. За съжаление, той се оказа абсолютен провал и не успя дори да доближи нивото на първия сезон. Както стана ясно в последствие – причината за това беше, че HBO са притиснали създателя и шоурънър Ник Пизолато да напише много бързо сценария за втория сезон. От HBO обаче разбраха грешката си и решиха да дадат на True Detective втори шанс – този път с повече време за подготовка.

Няма как да не сме скептични за трети сезон, но и в същото време – не е възможно да не му дадем нов шанс. Вижте трейлърът и ще коментираме:

Макар все още да не разбираме много – става ясно, че 3-ти сезон ще се опита да се доближи много повече като атмосфера и усещане до 1-ви, отколкото до 2-ри. Действието ще се развива дълбоко в дебрите на САЩ – планинската местност Озаркс, разположени в Мисури, Арканзас и Оклахома. Разследващите ще се изправят срещу сериозно и ужасяващо престъпление, забулено с много мистерия. Действието ще се развива в три времеви периода.

True Detective 3

Главните герои ще са детективите Уейн Хейс и Роланд Уест, изиграни от носителя на „Оскар“ Махершала Али и Стивън Дорф. Важна роля ще има и учителка Амелия Риърдъм, изиграна от Кармен Еджого, чиито две деца изчезват безследно през 80-те години на миналия век.

Засега няма да спекулираме за качествата на бъдещия сезон. След един върховен и един много слаб сезон – от 3-тия може да очакваме всичко. Едно обаче е ясно – от него зависи бъдещето на целия сериал. Ако той е успешен ще продължим да гледаме „Истински детектив“, но ако се представи на нивото на предишния – това със сигурност ще е краят на сериала. Сигурни сме, че целият творчески и продуцентски екип е напълно наясно с това, така че няма начин те да не са дали всичко от себе си, за да възстановят нивото на „Истински детектив“. Така или иначе – ще разберем само след няколко месеца. Премиерата на сериала е през януари 2019 година по HBO.

Антон Далчев

8 МАРТ

UNIVERSAL

ПРОМОЦИИ ЗИМА

Advertisement

Follow us

Don't be shy, get in touch. We love meeting interesting people and making new friends.