Soundtrack.bg

Том Харди е подписал за три „Венъм“ филма

„Венъм“ с Том Харди няма да е единичен филм, а поредица.

Поредният филм за супергерои „Венъм“ с участието на британския актьор  Том Харди е едно от очакваните заглавия за тази година. Лентата, режисирана от Рубен Флейшер, ще дебютира на голям екран през месец октомври. Филмът разказва за Еди Брок, който се превръща с антигероя Венъм, след като симбиот с извънземен произход се вселява в тялото му.

Междувременно Том Харди разкри пред Total Film Magazine, че е подписал контракт не за един, а за общо три „Венъм“ филма. Което и означава, че историята на симбиота ще ни бъде разказана в няколко ленти. Още по-добре, бихме казали.

Харди сподели, че с радост би изиграл ролята на Еди Брок повече от веднъж.

„Отворен съм към всичко, което те искат да направят с персонажа. Подписахме за три филма. Общо взето, всичко е отворено. Предстои да видим как хората ще приемат първия филм. Мисля, че това е страхотен персонаж“, добави Харди.

Освен Том Харди, във „Венъм“ ще видим в действие още имена като Уди Харелсън, Мишел Уилямс, Джени Слейт и Риз Ахмед.

Разбира се, до голяма степен бъдещето на проекта зависи от от начина, по който първият филм ще бъде приет от публиката. Ако отзивите са негативни, а филмът не регистрира успех в боксофиса, то надали от Sony ще пожелаят да направят продължение. Така работи бизнесът.

Иначе в един от последните трейлъри на лентата можете да видите зловещия симбиот в действие. „Венъм“ е само част от големите планове, които Sony имат за развитие на т.нар. Spider-Verse – вселената на Спайдърмен. Очаква се със собствени филми да се сдобият и други персонажи от света на Човека паяк, като например Black Cat, Silver Sable, Silk и Morbius. Тези проекти вече се разработват от Sony. А дали амбициозният „Венъм“ ще се увенчае с успех, това тепърва предстои да разберем.

Soundtrack.bg

CHAPLIN PIANISSSIMO концерт-спектакъл

ТОНИКА СВ- КОНЦЕРТЪТ

UNIVERSAL

Advertisement

Follow us

Don't be shy, get in touch. We love meeting interesting people and making new friends.