Soundtrack.bg

Първи трейлър на документалния филм за Мадона

Само преди дни Мадона отпразнува своя юбилей. Кралицата на поп музиката отбеляза 60-ия си рожден ден, а около седмица по-късно в мрежата се появи първи трейлър на документалния филм, посветен на нея.

Madonna and the Breakfast Club разглежда събитията около края на 70-те години на миналия век, когато певицата и тогавашният ѝ приятел Дан Гилрой създават рок групата Breakfast Club, в която тя пее и свири на китара и барабани.

За осъществяването на лентата режисьорът Guy Guido използва архивни снимки, видеозаписи и писма, на основата на които заснема игралната част. Също така взима интервюта на Дан, брат му Ед, който е китарист и Анджи Смит, който е басист на групата.

През 1981 година Мадона напуска групата и с новия си приятел Стивън Брей, който е барабанист, създава нова: Emmy and the Emmys. Двамата започват да пишат песни заедно, но певицата решава, че иска да развива кариерата си самостоятелно. Скоро след това тя започва да се изявява като солов артист и се превръща в звезда от световна величина.

В ролята на певицата ще видим актрисата Джейми Олд, която, поне на трейлъра, изключително много прилича на младата Мадона. За нея няма почти никаква информация онлайн и едно от малкото неща, които успяхме да открием за нея, е профилът ѝ в Instagram тук. Това е дебютна роля за нея и ако се справи добре, определено ще си осигури летящ старт в кариерата. Все още нямаме представа обаче дали ще съумее да влезе в образа на бунтарката, чиято музика обожаваме.

Все още не е ясно кога Madonna and the Breakfast Club ще направи своята премиера. Също така не е ясен и един много любопитен факт: дали самата изпълнителка застава зад проекта. Миналата година тя разкритикува друга документална продукция – Blonde Ambition, заявявайки, че само тя самата е способна да разкаже своята история.