Soundtrack.bg

Деми Ловато с първо изявление след свръхдозата

Деми Ловато с първи думи след като за малко не загуби живота си.

Поп звездата Деми Ловато направи първо изявление, след като за малко не загуби живота си. Американската певица прие свръхдоза хероин, което я прати в тежко състояние в спешното отделение. В крайна сметка лекарите успяха да овладеят ситуацията и да спасят живота ѝ.

Както е известно, не за първи път Деми Ловато има проблеми с наркотиците. От години насам тя се бори със зависимостта към дрогата и алкохола.

„Винаги съм била открита относно моята борба със зависимостта“, написа Деми в изявление до обществеността в социалните мрежи. „Това, което научих, е че тази болест не е нещо, което изчезва или избледнява с времето. Това е нещо, което трябва да продължа да преодолявам. Това все още не съм успяла.“

Тя продължава: „Искам да благодаря на Бог, че ме държи жива. На феновете си – завинаги съм благодарна за вашата любов и подкрепа през тази седмица, и не само. Вашите позитивни мисли и молитви ми помогнаха да продължа в този труден момент.“

„Сега имам нужда от време да се възстановя и да се фокусирам върху моята трезвеност. Никога няма да забравя любовта, която ми демонстрирахте. Очаквам с нетърпение деня, когато мога да кажа, че съм достигнала другия бряг“, казва още Деми Ловато.

На 24 юли Деми Ловато бе приета по спешност в болницата, а впоследствие състоянието ѝ бе стабилизирано успешно. Освен че има проблеми с алкохола и наркотиците, американката страда от хранително и биполярно разтройство. Преди време тя бе признала, че е опитала за първи път кокаин още като тийнейджър, когато бе звезда на Walt Disney.

През месец юни Деми Ловато представи парчето „Sober“, което посвети именно на битката си със зависимостите. Сега пред талантливата американка предстои да продължи със своята борба за живот. Можем единствено да ѝ пожелаем успех, защото тя определено би ни липсвала.

ПРОМОЦИИ UPI BEAUTY