Soundtrack.bg

Ще трябва да почакаме за новия сезон на Stranger Things

Трети сезон на Stranger Things ще излезе едва през 2019 година.

През миналия декември един от водещите актьори в Stranger Things Дейвид Харбър разкри в интервю, че най-вероятно сериалът на Netflix ще се завърне на екран едва през 2019 година. Сега това бе потвърдено и от Netflix, като стана ясно, че хорър поредицата няма да бъде налична за гледане до следващата година. Стрийминг платформата обаче обещава, че „чакането ще си заслужава“.

Вицепрезидентът на Netflix по оригиналното съдържание Синди Холанд отбеляза, че авторите на шоуто Мат и Рос Дъфър и Шон Леви имат добри причини за забавянето. Самите те са наясно с огромните очаквания към сериала, поради което искат трети сезон на Stranger Things да представлява „нещо по-голямо и по-добро“ от предходния сезон. Поради което се нуждаят и от повече време, за да се получи всичко така, както трябва.

Синди Холанд също така добави, че следващият сезон на Stranger Things ще ни предложи още по-добри и мащабни специални ефекти, сравнено с предходните два сезона. Което също до голяма степен обяснява изтеглянето на сезона за още една година напред във времето. На този етап Netflix не обявява точна дата за излизането на трети сезон на сериала.

Преди година Netflix официално поднови Stranger Things за още един сезон. Вторият сезон на шоуто сякаш леко разочарова в сравнение с първия, но въпреки това сериалът остава един от най-ярките диаманти в короната на стрийминг платформата.

ПРОМОЦИИ UPI BEAUTY