Soundtrack.bg

Първи поглед над документалния филм за Пол Уокър

Вижте трейлър на лентата I Am Paul Walker за живота и кариерата на покойния актьор.

I Am Paul Walker е документалният филм на Network Entertainment, който ще ни върне спомените за Пол Уокър – загиналият в катастрофа харизматичен актьор, представляващ едно от най-добре познатите лица на франчайза „Бързи и яростни“.

Американецът намери смъртта си през 2013 година, когато загина в катастрофа. Тогава Уокър не бе зад волана, а бе в ролята на пасажер. Феновете на „Бързи и яростни“ почитат и до днес паметта на своя любимец, а сега ще могат да се насладят и на документална лента за живота му.

В I Am Paul Walker ще видим добре познати лица, сред които актьора от „Бързи и яростни“ Тайрийз Гибсън и режисьорите Роб Коен и Уейн Крамър. Участие в лентата взимат и хора от семейството на актьора, сред които Коуди Уокър, Кейлъб Уокър, Ашли Уокър, Шерил Уокър и Пол Уокър III. Мениджърът на актьора Мат Лубър също взима участие в проекта, спомняйки си за своя именит клиент.

I Am Paul Walker ще дебютира на 11 август в мрежата на Paramaount.

„Баща. Хуманист. Приятел. Животът на Пол Уокър бе напълно изживян. Неговият завет на добрина и състрадание продължава да вдъхновява и останалите“, се казва в изявление на продуцентите на проекта.

Във филма, разбира се, ще видим интервюта с хората, които познаваха най-добре Пол. Както в професионален, така и в личен план. Зрителите ще могат да видят и богат архив от кадри, които със сигурност не са виждали до момента. Ще видим и редки фотографии на Уокър, предоставени от неговото семейство. Ще надникнем над неговата любов към сърфинга, високите скорости и акулите. Засегната е и хуманитарната работа на актьора, който имаше собствена неправителствена организация, носеща името Reach Out Worldwide. И не на последно място – важна част от филма ще бъде страхотната любов, която Пол изпитваше към своята дъщеря.