Soundtrack.bg

Нов трейлър на „Фантастични животни: Престъпленията на Гринделвалд”

Намираме се в последния ден на най-голямото „нърдско“ събитие в света – Comic-Con в Сан Диего. Трейлърите и информацията за нови филми и сериал са толкова много, че е на практика невъзможно да отразим всичко. Поемаме ангажимент обаче, както правим от няколко дена, да ви разкажем за всичко най-интересно от огромната конференция. И безспорно една от водещите новини е новият пълен трейлър на „Фантастични животни: Престъпленията на Гринделвалд”. Без много да ви бавим ви оставяме да го видите, а после ще коментираме:

Знаем, че може да разгневим някои хардкор фенове на „Хари Потър“, но всъщност изглежда чудесно. Ясно ни е, че седем филма „Фантастичнит животни“ (колкото е планът да бъдат) изглежда като абсолютно дойна крава от вселената на книгите, но те толкова ни липсват, че сме готови да ги видим всичките. Изглежда, че новият филм ще бъде по-различен от първия, като ще вкара много нови герои и страшно много детайли от магическия свят. Любимите ни Джъд Лоу и Джони Деп пък направо заковават ролите си на Дъмбълдор и Гринделвалд – най-страшният черен магьосник, преди появата на Волдемор.

 

Сценарият на втората част е написан лично от Дж. К. Роулинг, а режисьор отново е Дейвид Йейтс. Премиерата на филма е 16 ноември тази година. Той ще бъде директно продължение на първата част. Напомняме, че в края на първия филм могъщият черен магьосник Гелърт Гриндълуолд (Джони Деп) е заловен от MACUSA (Магичният конгрес на Съединените Щати) с помощта на зоомага Нют Скамандър (Еди Редмейн). Той обаче успява да избяга и да събира свои последователи. Целта му е да направи свят, в който изцяло чистокръвние магсьосници с потекло властват над всички не-магически същества на планетата. Негови основни противници стават младият Албус Дъмбълдор и Нют.

В главните роли влизат Еди Редмейн, Джъд Лоу, Джони Деп  Дан Фоглър, Катрин Уотърстън, Алисън Судъл, Езра Милър, Клаудия Ким, Калъм Търнър, Зоуи Кравиц и други.