Soundtrack.bg

Зейн Малик направи кавър на един от вечните хитове на Елвис (АУДИО)

Зейн Малик предложи собствен поглед върху музиката на легендарния Елвис Пресли.

Не сме особени фенове на бой бандата One Direction, нито на бой бандите по принцип, но определено Зейн Малик прави интересни неща, откакто го играе „соло“.

Този път талантливият британец ни предложи собствена кавър версия на „Can’t Help Falling in Love“ – един от големите хитове на покойния крал на рокендрола Елвис Пресли.

Очаква се през тази година Зейн да издаде своя втори студиен албум, който ще последва записа Mind of Mine от 2016 година.

През миналия месец Зейн подсказа на феновете си, че те би трябвало да очакват „много изненади“ от негова страна. Е, явно той спазва обещанието си, защото определено не очаквахме да ни предложи собствен кавър на Елвис Пресли. Това със сигурност не е упражнение, което много изпълнители имат куража да извършат.

Чуйте и вие въпросното парче:

Определено версията на Зейн звучи доста различно от тази на Елвис, което и поначало е смисълът на кавър версиите. На този етап можем да очакваме, че кавър парчето ще бъде част от втория студиен албум на британеца.

Съвсем наскоро Зейн Малик ни предложи и друг кавър на популярно парче, преработвайки „Me, Myself and I“ на R&B кралицата Бионсе.

Междувременно британецът потвърди, че записите по новия му албум са приключили още през месец март.

„Албумът е различен спрямо последния ми. Мисля, че вече съм по-зрял отпреди“, сподели тогава някогашният член на One Direction.