Soundtrack.bg

Лятото започва с новото парче на Джъстин Тимбърлейк

„SoulMate“ е най-новото от Джъстин Тимбърлейк.

„Лятото започва сега“. Това поне ни казва поп звездата Джъстин Тимбърлейк, който пусна първо ново парче след излизането на неговия последен студиен албум Man of the Woods.

Сингълът носи името „SoulMate“ и ни носи типичен летен вайб, силно тласкащ ни към плажни приключения, „овкусени“ с топла морска вода.

През февруари 37-годишният Тимбърлейк ни зарадва с петия си студиен албум – Man of the Woods. По всичко изглежда, че Джей Ти си беше взел малко творческа почивка, преди да се завърне в студиото и отново да започне усилена работа.

Чуйте „SoulMate“ още сега:

Иначе тези дни Джъстин даде интервю за платформата Complex, споделяйки, че наистина е харесал новия албум на хип-хоп звездата Drake – Scorpion. Той добави, че е обсъждал често възможността за колаборация с рапъра от Торонто.

Тук връзката с Drake също е силна, защото „SoulMate“ е продуцирана от Nineteen85 – същият продуцент, стоящ зад големи хитове на Drake като „Hotline Bling“, „Hold On, We’re Going Home“ и други.

Е, това може и да е своеобразна подготовка за евентуална колаборация между Джъстин Тимбърлейк и Drake. Определено нещо подобно би се изстреляло нагоре в чартовете, имайки предвид силата и на двамата артисти. Остава да почакаме и да видим.