Soundtrack.bg

Пиърс Броснън посочи своя фаворит за нов Джеймс Бонд

Кой ще наследи Даниел Крейг като Джеймс Бонд? Бившият 007 Пиърс Броснън има свой фаворит за ролята.

Не е тайна, че скоро Даниел Крейг ще се оттегли от ролята си на легендарния агент 007 Джеймс Бонд. Крейг ще видим за последен път в тази му светлина в следващия филм от франчайза, режисиран от Дани Бойл. След това Даниелл0 Крейг ще се „пенсионира“ като 007, търсейки нови предизвикателства в своята кариера.

Остава въпросът – кой ще наследи Даниел Крейг, обличайки култовия черен смокинг?

В последните няколко години има няколко опции, които често се споменават в медийното пространство. Някои смятат, че Том Хидълстън би бил удачен избор за ролята, докато други залагат на Килиън Мърфи. Споменава се дори името на чернокож актьор – Идрис Елба, което би било същинска революция в развитието на франчайза.

Един от бившите „Бонд“ – Пиърс Броснън, също има свой фаворит за ролята. Това е номинираният за „Оскар“ Том Харди.

Със сигурност Пиърс Броснън не е единственият човек, който иска да види Харди в черния смокинг. Британецът има все повече фенове в последните години, като скоро ще го видим и в ролята на супергерой в лентата на Marvel „Венъм“. Той бе номиниран за „Оскар“ за най-добра поддържаща мъжка роля в „Завръщането“ с Леонардо Ди Каприо.

Давайки интервю за „Дейли Мейл“, Броснън сподели защо смята така:

„Мисля, че Том Харди би бил наистина добър Бонд“, заяви ирландецът, добавяйки: „Бих се радвал да го видя в ролята.“

Разбира се, слуховете относно името на наследника на Даниел Крейг не стихват. Наскоро към „вариантите“ бе добавено и името на Майкъл Фасбендър, който също разполага с нужната харизма, външен вид и талант да влезе в образа. Крайното решение обаче ще бъде на хората, които управляват франчайза. За този момент от тях няма индикации относно избора, който са направили. Ако на този етап има такъв, разбира се.

Следващият филм за Джеймс Бонд ще излезе на голям екран през месец ноември 2019 година.

ПРОМОЦИИ UPI BEAUTY