Soundtrack.bg

Адел ще ни зарадва с нов албум през 2019 г.

Поп кралицата Адел започна работа по своя следващ студиен проект.

Един от най-силните музикални гласове на нашето време отново се захваща за работа. Адел стартира записите на своя следващ албум, който би трябвало да се появи на бял свят през 2019 година.

За британката това ще бъде първи студиен проект от 25, който имахме възможността да чуем през 2015 година, воден от супер успешния сингъл „Hello“. The Sun съобщава, че 30-годишната певица вече се е срещнала с високопоставени лица от музикалния бизнес, обсъждайки следващия си албум. Адел планира да прекара цялото лято, записвайки новите си парчета.

По всяка вероятност, следващият студиен албум на Адел ще бъде издаден покрай коледните празници на 2019 година. С други думи, няма да е чак толкова скоро, колкото ни се иска, но поне вече разполагаме с ориентировъчна дата за това.

Новините пристигат като облекчение за феновете на гласовитата британка. Сигурно помните, че през миналата година Адел бе принудена да отмени два свои концерта на „Уембли“, ставайки ясно, че тя страда от нараняване на гласовите струни.

Това ще бъде третият студиен албум на Адел. През 2008 година тя дебютира с 19, но същинският си пробив към световната слава британката осъществи с втория си запис – 21, излязъл три години по-късно. Там намираме парчета като „Rolling in the Deep“, „Someone Like You“ и „Set Fire to the Rain“, които донесоха на талантливата британка световна известност. Впоследствие 21 спечели награда „Грами“ за най-добър албум на годината, като отличени с „Грами“ бяха и двата най-големи хита в него – „Rolling in the Deep“ и „Someone Like You“.

През миналата година Адел отново обра голяма част от „Грами“-тата, благодарение на последния си албум 25 и водещия сингъл към него „Hello“. Видеото към „Hello“ пък влезе в Книгата на рекордите на „Гинес“, превръщайки се във видеото, достигнало най-бързо един милиард гледания в платформата YouTube.

ПРОМОЦИИ UPI BEAUTY