Soundtrack.bg

Емилия Кларк се сбогува с „Игра на тронове“

Емилия Кларк си взе „довиждане“ с епичния сериал на HBO „Игра на тронове“.

Британската актриса Емилия Кларк си взе своеобразно „сбогом“ с касовия сериал на HBO „Игра на тронове“, използвайки за целта социалните мрежи.

Кларк, която доби световна популярност с образа на Денерис Таргариен, използва Instagram, за да „си вземе довиждане със земята, превърнала се в нейн дом извън дома“.

Красивата актриса, която наскоро взе участие и в „Соло: История от Междузвездни войни“, определи участието си в „Троновете“ като истинско „пътуване’.

„Благодаря за живота, който никога не съм мечтала, че ще мога да живея, и за семейството, което никога няма да спре да ми липсва“, добавя британката.

Както е известно, предстоящият сезон на „Игра на тронове“ ще бъде и последен за фентъзи сагата, вдъхновена от книгите на Джордж Р.Р. Мартин.

В него Емилия Кларк влиза в ролята на Денерис Таргариен – Родената в буря и Майка на драконите, която, също като мнозина други, има амбицията да се качи на железния трон в Кралски чертог. Остава да разберем, дали във финалния сезон на сагата това ще случи. На този етап подочуваме, че авторите на шоуто са ни предложили шокиращи развръзки в заключителния сезон. Остава да видим.

Иначе гладът на феновете за още „Игра на тронове“ в ефира на HBO ще бъде задоволен със спиноф продукция, която ще стартира след края на оригиналния сериал. На този етап знаем, че първият спиноф сериал ще върне времето хиляди години назад, разказвайки историята на Вестерос от най-древни времена.

Soundtrack.bg

CHAPLIN PIANISSSIMO концерт-спектакъл

ТОНИКА СВ- КОНЦЕРТЪТ

UNIVERSAL

Advertisement

Follow us

Don't be shy, get in touch. We love meeting interesting people and making new friends.