Soundtrack.bg

Джон Бернтал се завръща като Шейн в „Живите мъртви“

Един наистина култов персонаж ще можем да видим отново в следващия сезон на „Живите мъртви“.

„Живите мъртви“ връща един наистина важен персонаж от историята на шоуто в предстоящия му 9-и сезон.

Джон Бернтал, когото виждахме като Шейн в първите два сезона на сериала, ще се появи отново в един от епизодите през девети сезон. Това бе потвърдено от изданието Variety, базирайки се на източници, близки до AMC.

На този етап все още не знам, как точно Джон Бернтал ще се върне в сериала. Имайки предвид, че неговият персонаж е мъртъв. Сигурно помните, че Шейн бе убит не веднъж, а два пъти във финалния епизод на втори сезон – първо от Рик, а след това и от Карл, вече като бродещ.

По всяка вероятност ще видим Шейн като далечен спомен в съзнанието на Рик. А как точно ще се случи това, предстои да разберем.

Откакто напусна снимачната площадка на „Живите мъртви“, Джон Бернтал не може да се оплаче от липса на професионални ангажименти. Актьорът се появи в добре познати продукции като Baby Driver, Fury, The Wolf of Wall Street и Sicario. В момента той се изявява в сериите The Punisher на Netflix – роля, в която той дебютира в лентата Daredevil.

На този етап AMC отказват коментар по отношение на информацията, която бе разпространена от някои медии.

Новината за Джон Бернтал идва скоро, след като се разбра, че главното действащо лице в сериала Андрю Линкълн (Рик Граймс) ще преустанови участието си в него. Очаква се да видим Рик в едва няколко епизода от новия сезон. Ако неговият персонаж е на път да срещне смъртта, то нищо чудно хора като Шейн да се появят в съзнанието му.

Същото важи и за Лаурен Коън (Маги), която също ще участва в определен брой епизоди от девети сезон, преди да напусне продукцията.

Очаква се Норман Рийдъс (Дерил) да се превърне във водещият персонаж на сериала в отсъствието на Андрю Линкълн.

Soundtrack.bg

ЙОРДАНКА ХРИСТОВА – ЗАВИНАГИ

ТОНИКА СВ- КОНЦЕРТЪТ

UNIVERSAL

Advertisement

Follow us

Don't be shy, get in touch. We love meeting interesting people and making new friends.