Soundtrack.bg

U2 посветиха песен на Антъни Бурдейн (ВИДЕО)

Рок легендите U2 също почетоха паметта на покойния Антъни Бурдейн.

Американският кулинар и ТВ водещ Антъни Бурдейн шокира всички със самоубийството си, а към неговата личност не спират да валят различни трибюти от страна на известни музиканти и хора от шоубизнеса. Сега към тях се присъединиха и ирландските рок легенди U2, които посветиха свое изпълнение на Бурдейн.

По време на свой концерт в Аполо Тийтър в Харлем, Ню Йорк, U2 посвети на покойния кулинар изпълнение на парчето „Stuck in a Moment You Can’t Get Out Of“.

Говорейки пред публиката в Аполо Тийтър, Боно стартира речта си за „полезните“ хора от света на музиката и модата, които „сами са се отказали от живота си“, говорейки за фигури като Крис Корнел, Честър Бенингтън и Кейт Спейд.

Боно говори за болката и тъгата си, че подобни личности вече не са сред нас, преди да спомене и самоубилия се на 8 юни Антъни Бурдейн.

„Сега и този страхотен разказвач на истории, който, сигурен съм, е имал истории, които не е можел да ни разкаже. Сега – за Антъни Бурдейн, неговите приятели и семейство, това е песен, вдъхновена от наш страхотен, страхотен приятел. Неговото име е Майкъл Хътчинс“, сподели Боно пред хората в залата.

След тези думи на Боно, U2 засвириха парчето си „Stuck in a Moment You Can’t Get Out Of“, вдъхновено от смъртта на Майкъл Хътчинс от бандата INXS.

Вижте и изпълнението на парчето, посветено на Антъни Бурдейн: