Soundtrack.bg

Енрике Иглесиас се завръща за голям концерт в София

Поп звездата Енрике Иглесиас отново ще зарадва българските си фенове.

Поп звездата Енрике Иглесиас се завръща за нов концерт пред българска публика. Испанският изпълнител ще изнесе шоу в София на 6 ноември, а мястото е зала „Арена Армеец“ в столицата.

След като преди две години Енрике успя да плени 15 000 души у нас, синът на Хулио Иглесиас ще повтори упражнението. Без никакво съмнение, Енрике Иглесиас е една от най-влиятелните фигури в световната поп музика. А българските фенове ще получат нова възможност да се докоснат до творчеството му.

Концертъ на Енрике е по покана на продуцентска компания АРТ БГ и радио Energy, а неофициалният повод е 13-ият рожден ден на популярната радиостанция.

Откакто за последно бе у нас преди две години, Енрике със сигурност не стои със скръстени ръце. Поп идолът издаде четири огромни хита – Duele El Corazon, Subeme La Radio, и най-пресните El Baño и Move To Miami, които не спират да доминират всички световни класации.

На практика няма друг поп изпълнител в момента, който за толкова кратко време да създаде толкова хитове. Едва ли съществува и ценител на модерния клубен саунд, който да не може да изтананика една от изброените мелодии. С това Енрике се превръща в един от законодателите на съвременната поп култура от 21 век.

Енрике ще гостува у нас със своята актуална програма All the Hits Live, която, както можете да разберете от заглавието, ще ви припомни всички стари и нови хитове на испанеца.

Шоуто на Иглесиас блести и с нова сценична продукция. Сценографията вече е по-богата отпреди, а всичко това включва квадратна LED стена с големина около 500 квадратни метра. Екипът на Енрике обещава два пъти по-мащабни светлинни и пироефекти и два пъти по-мощен саунд, благодарение на техниката от най-ново поколение.

От началото на 2018 г.  намиращият се във върхова сценична форма певец  изнесе изключителна серия от напълно разпродадени концерти в цяла Западна Европа –с новата си продукция той премина през Прага, Будапеща и Любляна с по два концерта и с по един в Осло, Атина, Мюнхен, Копенхаген и Лисабон. Преди седмица Иглесиас разпродаде и 45 000 билета за шоуто си в Тел Авив.

Билети за шоуто All The Hits Live в София влизат в продажба на касите от мрежата на Eventim и онлайн на Eventim.bg от сряда, 13 юни на цени от 69 до 109 лв. и ВИП билети от 159 лв. Първите 1000 билета са на промоционални цени с 10 лв отстъпка.  Организаторите съветват най-големите фенове да побързат да се сдобият с един от тях, тъй като за предния концерт на Енрике се разпродадоха само за 18 дни.