Soundtrack.bg

Days Gone пренася избиването на зомбита на съвсем друго ниво

Вече знаем кога точно ще излезе дългоочакваното заглавие Days Gone.

Дори и да ви е писнало от зомби тематиката, която достигна своя пик в популярността със супершоуто „Живите мъртви“, няма какво толкова да направите. Истината е, че явно на хората не им е омръзнало чак толкова много, защото поп културата и ентъртейнмънт индустрията продължават да бъдат заливани от зомбита. Много зомбита. Зомбита на талази!

Ако си падате и по гейминг, то дългоочакваното заглавие и ексклузив за PlayStation 4 Days Gone отново ще пренесе зомбитата във вашия дом. А вие ще можете да ги избивате на воля.

Скоро преди голямото гейминг изложение E3, PlayStation официално обяви, че Days Gone ще бъде налична за игра на 22 февруари 2019 година.

Освен това, Sony разпространиха и чисто нов трейлър на заглавието, което ви предлагаме да видите още сега:

Равносметката, която бихме могли да направим, гледайки новия трейлър, е че отново не зомбитата са основният враг в случая. А хората. Винаги са хората.

Ако и вие сте толкова големи фенове на „Живите мъртви“, колкото сме ние, вероятно сами сте разбрали суровата истина – в момента на зомби апокалипсис, ако това някога се случи, трябва да се приготвите да видите най-лошото от човешкия вид. В най-мрачната му светлина.

Days Gone проследява битката за оцеляване на протагониста Дякон Джон – бивш бандит, който прави опити да се адаптира към новия суров свят. Все още не знаем, какво точно е причинило апокалипсиса, но може би играейки Days Gone, постепенно ще научим истината. Едно е сигурно – каквото и да се е случило, последствията са просто ужасяващи. Хора и животни са загубили ума си, превръщайки се в безмозъчни чудовища. Междувременно тези, които са оцелели, трябва да се притесняват и от кръвожадните банди, които другите хора са съставили.

От Sony обещават, че Days Gone ще бъде подчинена на историята, в която ще можем да се потопим, играейки. По първоначални планове заглавието трябваше да излезе през тази година, но в крайна сметка датата бе преместена за догодина.