Soundtrack.bg

“A Star Is Born“ – музикалният филм с Лейди Гага и Брадли Купър

Казвали сме ви колко много обичаме, когато музиката и киното се срещнат, нали? Затова и днес ще ви разкажем за един много интересен предстоящ филм – “A Star Is Born”. Той ще представлява режисьорския дебют на известния актьор Брадли Купър, който ще влезе и в главната роля. Освен него – на екрана ще му прави компания и Лейди Гага, за която това също ще бъде първата голяма и пълноценна роля в Холивуд.

Филмът е римейк на едноименната известна лента от далечната 1937 година. Той разказва историята на Джаксън Мейн (Брадли Купър), който е бил известен кънтри музикант, но на когото напоследък никак не му върви. Мейн е на ръба да загуби шеметната си кариера, когато се натъква на необработения диамант – изключително талантливата, но неизвестна Али (Лейди Гага). Двамата се влюбват моментално, а Джаксън си поставя за цел да покаже на света коя е Али и да я изведе директно на горе в света на славата. За съжаление – колкото по-известна става тя, толкова по-трудно Мейн понася липсата на внимание към него. И тогава драмата настъпва…

Звучи като доста клиширана история, но със сигурност проектът ще е интересен. Всъщност, преди няколко месеца той получи премиера пред затворени врати на ComicCon, където отзивите на гледалите го бяха възхитителни. Повече от любопитно е, че талантлива Брадли Купър решава да се потопи директно в дълбокото, влизайки този път не само в главната роля, но и в ролята на режисьор, сценарист и продуцент. Освен това във филма той има и много вокални изпълнения, при които, очевидно, се справя повече от добре. Вижте трейлъра:

Ами какво да кажем – всъщност изглежда страхотно! Много бихме се радвали ако и крайният резултат е толкова добър. Дали няма да видим две изгряващи звезди – Брадли Купър и Лейди Гага? Разбира се, и двамата отдавна са бетонирани под светлината на прожекторите, но този път ще ги видим в една съвсем различна светлина. Ако трябва да сме честни – искрено сме изненадани колко добре изглежда, че се справя Гага в ролята си. От километри си личи, че тя се раздава много и малко или много – играе собствената си съдба.

Трейлъра ни накара да настръхнем. Нямаме търпение за този филм! Премиерата му е на 5 октомври, което означава, че излиза тъкмо за сезона на наградите. Някак си имаме добро предчувствие и стискаме палци за успех.