Soundtrack.bg

Ще има филм от „Междузвездни войни“ за Боба Фет

Следващият спиноф филм от вселената на „Междузвездни войни“ ще разказва за наемника Боба Фет.

Наемникът със супер як костюм от оригиналната трилогия на „Междузвездни войни“ Боба Фет е сред най-обичаните персонажи от феновете на легендарния франчайз. Неговият персонаж няма чак такова ключово значение или участие във филмите на Джордж Лукас, но въпреки това образът на Боба е добил почти култов статут сред най-заклетите фенове на поредицата.

Когато стана ясно, че Walt Disney и LucasFilm ще правят спиноф филми от легендарната поредица, много фенове пожелаха да има и отделна лента за Боба Фет. Идеята е ясна – да го видим в действие за значително по-голям период от време и да научим повече за неговата история.

По всичко изглежда, че желанието на феновете ще се сбъдне. Не само ще има отделен филм за Боба Фет, а вече дори има назначен режисьор за него. Това е Джеймс Манголд, чиято работа можехме да видим във филма „Логан“ с Хю Джакман. Лентата за Върколака на Джеймс Манголд получи добри ревюта от страна на фенове и критици, което сериозно вдигна акциите на режисьора.

Обичаният от феновете Боба Фет в действие

Наскоро вече ви информирахме, че напълно според очакванията, скоро ще можем да видим и спиноф филм за един от най-важните персонажи от „Междузвездни войни“ – Оби Уан Кеноби. Поне засега Lucasfilm водят преговори за него с режисьора Стивън Долдри, когото познаваме от ленти като „Четецът“ и „Били Елиът“.

Упорито се говори, че в бъдеще ще видим и филм, изцяло посветен на друг ключов персонаж от сагата – Йода. Което е напълно в реда на нещата, разбира се.

В момента по кината вече върви вторият спиноф филм от „Междузвездни войни“ – „Соло“, проследяващ историята на Хан Соло.

Първата спиноф лента носеше името „Rogue“ и разказваше историята на храбрите бунтовници, опитващи се да откраднат от Империята плановете за строежа на Звездата на смъртта.

ПРОМОЦИИ UPI BEAUTY