Soundtrack.bg

Guns’N’Roses показват невиждано досега видео и 49 нови песни

Много вода изтече, откакто Guns’N’Roses бяха на върха на славата си. Разкъсвани от множество скандали, разделяния и сдобрявания, те вече не са онова, което бяха. Но въпреки това тяхното наследство завинаги ще остане в историята на рок музиката. В периода 1987-1993, само за шест години, групата успя да издаде цели пет невероятни албуми, пълни с множество хитове, които слушаме и до днес. От тогава обаче Guns’N’Ronses, вече 25 години, разчитат само и изцяло на старите си парчета. И макар албумът Chinese Democracy от 2008-ма се прие сравнително добре – все пак не успя да се доближи до енергията и качеството на групата от славните й години.

   През 2016-та, когато Аксел Роус и Слаш успяха да съберат важна част от оригиналния състав, вдъхна големи надежди за групата. И до ден днешен обаче не сме успели да чуем нищо ново от тях от последния им албум, отпреди 10 години. Поостарелите момчета продължават да се осланят само на предишните си хитове и са се събрали сякаш единствено за концертни прояви, интервюта и изкарване на архивни материали. Очевидно обаче, дори след толкова експлоатиране, не сме видели всичко, което са правили в активните си златни години.

Новото старо

Защото тази година предстои да видим нов албум от Guns’N’Roses . За съжаление не толкова „нов“, колкото ни се иска, защото те всъщност ще преиздадат дебютния си албум Appetite for Destruction в ново и луксозно издание. Именно в това издание членовете на бандата са решили да пуснат невиждано досега видео на известната им песен It’s So Easy. Видеоклипът е заснет през 1989 година в рок клуба The Cathouse, намиращ се в Лос Анджелис. Интересното е, че заради падане на Слаш в стъклена витрина видеото така и не е заснето докрай. То обаче се съхранявало забравено в сейф почти 30 години, докато неотдавна е било случайно открито. От групата решили да го преработят и включат в луксозното издание на Appetite for Destruction.

Самият албум ще бъде наистина много специален за истинските фенове на групата. Той ще съдържа цели 73 песни, от които 49 ще бъдат назидавани и нечувани досега. Всичко това ще бъде включено в голям бокс сет от винили, дискове, видеа, всякакви бонуси, мърчъндайз и албум от 96 страници, съдържащи непоказани досега снимки от историята на групата – лично от архива на Аксел Роул. Цената на луксозното издание ще бъде главозамайващите 1150 долара, а той предстои да излезе на 29 юни тази година.

ПРОМОЦИИ UPI BEAUTY