Soundtrack.bg

Godsmack отново в България!

Големите Godsmack изнасят концерт в България в края на годината!

Метъл великаните Godsmack се завръщат за своя втори концерт в България! След като преди няколко години свириха у нас край морето, този път момчетата от Масачусестс ще ни „подпалят“ в столичната зала „Арена Армеец“ на 27 ноември.

Съли Ърна и компания обявиха новината чрез своята Facebook страница, хвърляйки в екстаз българските си фенове.

„България! Идваме в красивата ви страна на 27 ноември в „Арена Армеец“ в София!“, обявиха от Godsmack.

Билети за концерта на Godsmack в София вече се продават и могат да бъдат открити в мрежата на Eventim.

И ако за Godsmack това е втори концерт у нас, то вокалистът на групата Съли Ърна идва все по-често в България. Музикантът вече изнесе два солови концерта у нас, но сега шоуто ще бъде далеч по-атрактивно, защото той ще има подкрепата на останалите момчета от култовата банда.

Godsmack са основани през 1995 година в Лорънс, щата Масачусетс. Основател, фронтмен и основна креативна сила на групата е Съли Ърна. От създаването си до днес, Godsmack са издали седем студийни албума, последният от които – When Legends Rise, излезе през миналия месец.

Американската банда може да се похвали с три поредни албума под №1 в чарта Billboard 200 – Faceless, IV и The Oracle. Сред успехите на групата влизат още 23 хита в Топ 10, което е доказателство за мейнстрийм успеха на Godsmack.

Godsmack имат четири номинации за „Грами“ за парчетата „Vampires“, „I Stand Alone“ и „Straight Out of Line“. През 2001 година групата е избрана за №1 в рок жанра на наградите на Billboard.