Soundtrack.bg

Оригиналните „Отмъстители“ си направиха идентични татуировки

Светът на киното в момента е един – Avengers: Infinity War. Както знаете ние бяхме леко скептици за това заглавие. Но дори ние не можем да отречем – това е кино събитието на годината. Дори да не си фен на Marvel и супергеройските филми, не можеш да отречеш, че третият Avengers е урок за това как се прави ентъртеймънт кино. Добра история с минимални сюжетни дупки, невероятни ефекти, десетки интергалактически дестинации, повече от 70 героя – екшън, емоция и зрелище. Не случайно филмът чупи и ще продължава да чупи всякакви рекорди по приходи.

На фона на главозамайващия успех на лентата – днес излезе една повече от любопитна новина. Почти всички актьори, изиграли оригиналните „Отмъстители“ са си направили идентични татуировки, вдъхновени от филма, съобщава BBC. И как не – след като поредицата ги направи едни от най-актуалните, търсени, обичани и печеливши звезди в Холивуд в последните 10 години?

https://www.instagram.com/p/BifcTVkHMpd/?taken-by=robertdowneyjr

Актьорите Робърт Дауни Джуниър (Железният човек), Крис Хемсуърт (Тор), Скарлет Йохансон (Черната вдовица), Крис Евънс (Капитан Америка) и Джеръми Ренър (Ястребово око) са си направили постоянни татуировки на логото на Avengers. Татуировките са били модифицирани версии на буквата “А“. Единственият, който се е отцепил от компанията, и не си е направил татуировка е Марк Ръфало, който влиза в ролята на Хълк.

https://www.instagram.com/p/Bie3WhknTSQ/?taken-by=robertdowneyjr

Татуировките са направени от Джош Лорд, който от своя страна се е възползват от факта, че звезди от такава класа са в студиото му, че е помолил актьорите също да му направят татуировка на крака.

Спомен завинаги

Напомняме, че това не е единственият звезден холивудски екип, който прави нещо подобно, в знак на почит и спомен. Преди години оригиналният каст на „Властелинът на пръстените“ получи татуировка на цифрата „9“ – изписана на елфически език. Сър Иън Маккелън, Орландо Блум, Шон Астин, Бил Бойд, Виго Мортенсен, Доминик Монаган, Илия Ууд и Шон Бийн имат една и съща татуировка. Тя е направена в знак на това, че екранните им образи бяха част от Задругата на пръстена – 9-тима хора, елфи, джуджета и хобити, чиято мисия беше да унищожат Пръстена и спрат Саурон. „Властелинът на пръстените“ стана един от най-успешните и култови поредици на всички време и издигна и деветимата герои много напред в редиците на желаните актьори.

Екипът от „Самоубийствен отряд“ също си татуира думата “skwad”, включително звезди като Марго Роби, Кара Делевин и Джоел Кинаман. За съжаление – филмът се оказа доста зле приет и от публика, и от критици, затова едва ли тези татуировки ще са нещо, за което актьорите са щастливи.

Дуото Брайън Кранстън и Аарон Пол пък си направи идентични татуировки в последния снимачен ден на култовия сериал Breaking Bad. Майси Уилямс и Софи Търнър от Game of Thrones пък имат „07.08.09“ татуирани на ръката си – за да отбележат датата, на която всяка от тях е открила, че е получила мечтаната роля в сериала.