Soundtrack.bg

Netflix пуска анимирана версия на „Бързи и яростни“

„Бързи и яростни“ в анимационен вариант? Вече и това ще можем да видим.

Феновете на екшън франчайза „Бързи и яростни“ определено имат основания да се чувстват щастливи. Най-голямата стрийминг платформа на планетата Netflix ще продуцира анимационни серии, базирани на популярната поредица.

Netflix вече са постигнали съгласие със студиото DreamWorks Animation, с които ще бъде създадена нова глава от историята на поредицата, нашумяла с участието на звезди от ранга на Вин Дизел, Пол Уокър, Мишел Родригес, Джейсън Стейтъм и Дуейн Джонсън.

Въпросното шоу ще бъде базирано на персонажа Тони Торето – братовчедът тийнейджър на Дом, който също има сериозна страст по отношение на бързите коли. Ще проследим какво се случва, когато той и неговите приятели са наети от правителствена агенция. Задачата им е да бъдат под прикритие в елитна състезателна лига, за която се оказва, че стои в центъра на криминална организация.

„Бързи и яростни“ в анимационен вариант.

По този начин франчайзът „Бързи и яростни“ ще бъде разширен още повече. Всеки следващ филм от сагата носи огромни приходи на Universal, поради което е напълно логично, че през 2020 година ще видим поредна лента от нея. В положение на предварителна продукция е и филм №10 от „Бързи и яростни“. С други думи – не очаквайте скоро да видим края на този франчайз, макар и той да е открито недолюбван от кино пуристите. Но пък филмите с Вин Дизел са страхотно забавление за хората, които си падат по екшън, бързи коли, красиви жени и всичко останало, което се вписва в тази картинка.

Първият филм от франчайза бе пуснат по киносалоните през вече далечната 2001 година. Поредицата се оказа толкова успешна и обичана, че последваха още седем ленти, а в момента сме и в очакване на девета.

Един от най-обичаните актьори в поредицата бе Пол Уокър, който по ирония на съдбата загина в автомобилна катастрофа в края на месец ноември 2013 година. Той бе едва 40-годишен.