Soundtrack.bg

Най-сетне показаха Венъм на Том Харди (ТРЕЙЛЪР)

Сюблимният момент за всички фенове на комиксовите филми и титаничния Том Харди най-сетне дойде. След дълги месеци чакане – новият трейлър на лентата „Venom“ показа по-подробно взаимодействието между образа на Харди и неговия симбиот. В новия пълен трейлър на филма виждаме двамата в действие, чуваме гласа на Симбиота и накрая – виждаме точно как ще изглежда Том Харди в своя нежелан биологичен „костюм“. Без повече да се мотаем – просто вижте трейлъра:

Много ни допадна! Стилът е в духа на старите и доста по-груби „Спайдърмен“ филми и комикси. От километри си личи, е филмът ще е много черен и брутален, отколкото сме свикнали покрай Marvel напоследък. Освен това вярваме, че трейлърът е съвсем лека подгрявка и тук дори не виждаме основната му сила. Том Харди пък просто „заковава“ образа и си личи от километри, че искрено се забавлява в ролята си. Интересно е, защото тук го виждаме в две роли – по-типичната за него “badass”, когато е контролиран от Венъм, но и тази на обикновения човек Еди Брок, който е стандартен  мухльо и нехранимайко без посока в живота си.

Venom

Както вече сме ви казвали – Venom e една от малкото наистина очаквани от нас комиксови ленти през тази година. Филмът е на Sony (a не вече непоносимо лигавите Disney), а в главната роля влиза любимия ни (и на всички) Том Харди. Не на последно място – това е първият пълнометражен филм, от доста години насам, изцяло посветен на отрицателен супергеройски персонаж.

Venom ще се опита да е коренно различен филм. Той е базиран на самосвтоятелнитe комикси на Marvel Lethal Protector и Planet of the Symbiotes, посветени изцяло на Симбиота. Историята на поредиците и филма разказват за сложната връзка между Венъм и Еди Брок (Том Харди), по време на престоя му в Сан Франциско.

Сюжета в оригиналния комикс проследява времето на прекъсването на войната между Венъм и Спайдърмен. Това се случва при едно условие – Венъм няма да извършва повече убийства и покушения. Бащата на една от жертвите на Венъм обаче решава да вземе нещата в свои ръце, изпращайки наемни убийци, които да елиминират Еди Брок. В този филм Venom няма да бъде категоричен злодей, а антигерой. Харди ще играе и ролята на Брок, и самият Венъм, използвайки motion capture технология за пресъздаването на образ.

Филмът ще е R-Rated (18+). Той е режисиран от Рубен Флейшър (“Zombieland”), а в главните роли, освен Харди, влизат Мишел Уилямс, Риз Ахмед и Джени Слейт. Премиерата му е на 5 октомври тази година.