Soundtrack.bg

Най-интересните трейлъри от последната седмица

Какво ново от света на киното?

По традиция в края или в началото на седмицата обръщаме поглед към киното и към най-интересните трейлъри, които сме видели за последните седем дни.

След броени дни ще се състои премиерата на „Отмъстителите: Война без край“, като можете да бъдете сигурни, че всички ще говорят за поредното епично заглавие на Marvel.

Киното обаче не е само супергерои, тъй че нека да видим какво друго ни се предлага от кино студиата.

Anon

Поредна продукция на Netflix, Anon е sci-fi филм, който разказва за свят, в който не съществува такова нещо като лично пространство или анонимност. Следователно, не трябва да има и престъпления. Само че има. В главната роля е един от големите любимци на дамите – Клайв Оуен.

Candy Jar

Още една продукция на Netflix, Candy Jar разказва историята на двама дебатьори, които никога не могат да постигнат съгласие по какъвто и да е въпрос. Това обаче се променя, когато те решават да работят заедно за по-голяма цел.

Cargo

И отново филм на Netflix. Cargo разказва за баща, който опитва да спаси сина си в свят на ръба на унищожението. Ако си падате по пост-апокалиптични сюжети, вероятно ще ви допадне.

Deadpool 2

Предложиха ни и финален трейлър на втория Deadpool, който надали има нужда от представяне. Просто го гледайте.

Forgive Us Our Debts

Продукция на италиански език, която абонатите на Netflix ще могат да гледат. Филмът разказва за мъж, който, в отчаянието си, се съгласява да работи за човек, събиращ дългове.

Hereditary

Никога няма да откажем и още един добър хорър. Hereditary разказва за малко момиче, което започва да се държи адски странно, щом баба ѝ умира.

In Darkness

https://www.youtube.com/watch?v=JLdYvcc-M1c

Супер красивата Натали Дормие от „Игра на тронове“ играе сляпа художничка,която става свидетел на убийство в сградата, в която живее. Всичко това звучи „ала Хичкок“, но предстои да видим, дали е на същото ниво.

The Equalizer 2

Никога не бихме отказали още малко от ядосания Дензел Уошингтън, който се саморазправя с лошите по начин, по който само той умее. Вече сме го гледали така, но пък не пречи още малко, нали?