Soundtrack.bg

Кание Уест издава нов албум от 7 парчета

Кание Уест обяви, че ще пусне нов студиен проект със 7 парчета.

Хип-хоп звездата Кание Уест обяви, че на 1 юни ще излезе новият му албум, който ще съдържа само 7 песни.

Yeezy използва социалната мрежа Twitter, за да съобщи новините на своите фенове. Уест не бе особено многословен, като двата му туита съдържаха не повече от няколко думи.

Напоследък Кание прекарваше много време в Джаксън Хол, Уайоминг, записвайки новия си албум. Напоследък обаче той се върна в Лос Анджелис, за да продължи креативния процес.

На този етап все още не знаем как ще се казва новият проект на Yeezy. Говореше се, че следващият албум на Кание ще носи името Turbo Grafx 16. Имайки предвид обаче колко често променя имената на албумите си, нищо чудно и този път да се стигне до нещо подобно.

Кание съобщи и друга новина, а именно – че той и Kid Cudi са сформирали собствена група. Тя ще носи името Kids See Ghost, а на 8 юни ще можем да чуем колаборацията им.

„Нарича се Kids See Ghost. Това е името на групата ни“, туитна Кание.

За последно Кание Уест издаде албума Life of Pablo през 2016 година. През миналия месец той се завърна в Twitter след 11-месечно отсъствие. Междувременно ексцентричният рапър обяви, че пише и книга на философска тематика.

Не за първи път Кание Уест ще си колаборира с Kid Cudi. Албумите на Cudi Man on the Moon – първа и втора част, бяха издадени от лейбъла на Yeezy G.O.O.D. Music. Кание имаше участие и в двата проекта. Kid Cudi от своя страна взе участие в един от албумите на Кание – 808s & Heartbreak.

Имайки предвид, че и двамата рапъри са адски креативни, би трябвало да очакваме интригуващ проект от тяхна страна. Остава да видим, дали това наистина ще бъде така.