Soundtrack.bg

Появи се нов трейлър на „Соло: История от Междузвездни войни“ (ВИДЕО)

Вижте най-новия трейлър на предстоящия „Соло: История от Междузвездни войни“.

След успеха на изключителния „Rogue One“, предстои да се насладим и на втори спиноф от вселената на Star Wars, а именно – „Соло: История от Междузвездни войни“.

Лентата ще разкаже историята на още младия Хан Соло, който впоследствие ще се превърне в един от най-значимите, важни и обичани персонажи от необятния свят на Джордж Лукас. Режисиран от Рон Хауърд, филмът ще дебютира на фестивала в Кан, а в края на месец май ще може да бъде гледан и по цялото земно кълбо.

Скоро преди световната премиера на 25 май, бяхме зарадвани и с чисто нов трейлър на филма. Предлагаме ви да го видите още сега:

Трейлърът ни разкрива още повече за персонажа на Доналд Глоувър, който ще има честта да изиграе младия Ландо Калрисиан – един от верните приятели на Хан Соло, впоследствие сдобиващ се с важна роля и в оригиналната трилогия на „Междузвездни войни“.

Виждаме още кадри с прелестната Емилия Кларк (Ки’ра), Уди Харелсън (Бекет), Танди Нютън (Вал), Чюбака и разбира се – Олдън Еренрайх в ролята на Хан Соло.

Трейлърът ни разкрива още страхотни кадри на батални сцени, създадени с вещина от кинематографа Брадфорд Йънг.

Междувременно ни бе показан и нов постер на филма.

На него виждаме основната група от персонажи, около които ще се завърти сюжетът на лентата.

Е, честно казано, нямаме търпение. Както споменахме, първият спиноф от вселената на „Междузвездни войни“ бе категоричен успех. Да видим дали и „Соло“ ще последва стъпките на „Rogue One“. Можем само да се надяваме.

Константин Симидчийски

Константин е роден и живее в София, макар и тя често да го вбесява до крайност. Пада си по тривиални неща като музика, кино, литература, спорт, видео игри и всичко останало, което може да запълни свободното му време по един смислен начин. Обича и котки, дори и когато те не го обичат.

CHAPLIN PIANISSSIMO концерт-спектакъл

ТОНИКА СВ- КОНЦЕРТЪТ

UNIVERSAL

Advertisement

Follow us

Don't be shy, get in touch. We love meeting interesting people and making new friends.