Soundtrack.bg

„Игра на тронове“ засне най-мащабната батална сцена в историята си

55 нощи бяха нужни, за да бъде заснета най-мащабната батална сцена в историята на „Игра на тронове“.

Суперпродукцията на HBO „Игра на тронове“ е известна с мащабните и атрактивни батални сцени, каращи зрителите да затаяват дъх. По всичко изглежда обаче, че все още не сме станали свидетели на най-мащабната батална сцена в историята на сериала.

55 поредни нощи – точно толкова време е било нужно, за да се заснеме най-мащабната бойна сцена от предстоящия осми сезон на сериала. Това ще бъде и последният сезон на шоуто, като можем да предполагаме, че става въпрос за финалната и решаваща битка между живите и мъртвите.

Два месеца и половина са протекли снимките в Туум, което е локацията, която „Игра на тронове“ използва за Уинтерфел – крепостта на Севера. Както знаем от случващото се досега, армията на Нощния крал от бели бродници премина през Вала, което поставя света на хората в смъртна опасност. Ще успеят ли човеците да се обединят, за да отблъснат опасността? Или армията на Нощния крал няма да може да бъде спряна? Предстои да разберем.

Потвърждение за дългите снимки даде асистент-режисьорът Джонатан Куинлан, който пусна в Instagram благодарствен пост към всички участвали в грандиозната продукция.

Впоследствие Куинлан изтри публикацията си, но както добре знаем, в интернет нищо и никога не остава безследно изчезнало.

„Те ще разберат, че гледат нещо, което никога до този момент не е било правено“, пише в благодарственото писмо на Джонатан Куинлан до всички хора, участвали в заснемането на мащабната сцена.

Е, определено имаме все повече основания да очакваме с небивал интерес последния осми сезон на „Игра на тронове“.

От HBO вече потвърдиха, че мнозина от главните персонажи в сериала ще намерят смъртта си в края на шоуто. Те добавиха, че авторите на сериала Дейвид Беньоф и Ди Би Уайз са получили 15-минутни аплодисменти на крака, когато последните думи от сценария са били прочетени.

Последният осми сезон на „Игра на тронове“ можем да очакваме през 2019 година.

Soundtrack.bg

CHAPLIN PIANISSSIMO концерт-спектакъл

ПРОМОЦИИ ПРОЛЕТ

UNIVERSAL

Advertisement

Follow us

Don't be shy, get in touch. We love meeting interesting people and making new friends.