Soundtrack.bg

Майк Шинода за бъдещето на Linkin Park

Ще продължи ли Linkin Park своето съществуване?

Може ли Linkin Park да продължи съществуването си без Честър Бенингтън? Това е въпросът, който всички фенове на бандата не спират да си задават, откакто фронтменът на групата отне живота си през лятото на миналата година.

Майк Шинода продължава да създава нова музика. Наскоро той обяви работата си по нов соло албум, който ще носи името Post Traumatic.

Говорейки за Vulture, Шинода призна, че на този етап просто не знае какво ще се случи с Linkin Park. Той добави: „Реалността е, че просто няма отговор на този въпрос. Забавно е, защото каквото и да кажа за бъдещето на групата, то се превръща в заглавие. Това е глупаво. Отговорът е, че просто няма отговор.“

„Феновете мислят, че знаят какво крие бъдещето. Повярвайте ми, аз искам да зная какъв е отговорът. Но просто няма такъв.“

Албумът Post Traumatic на Майк Шинода следва EP-то със със същото име. Проектът ще види бял свят на 15 юни.

Обявяването на Post Traumatic бе акомпанирано и с излизането на първи две парчета от албума. Майк Шинода сподели видео на песента „Crossing A Line“ и аудио за „Nothing Makes Sense Anymore“.

Говорейки за креативния процес около Post Traumatic, Майк Шинода заяви, че създаването на този албум е било начин да се излезе от мъката и тъмнината, а не да се потопи в тях.

„Ако хората са минавали през нещо подобно, то аз се надявам, че не са се чувствали сами. А ако не са, то трябва да бъдат благодарни“.

ПРОМОЦИИ UPI BEAUTY