Soundtrack.bg

Първи снимки на Том Харди като Ал Капоне

Британският актьор Том Харди се показа за първи път в кожата на мафиотския бос Ал Капоне.

Както вече ви бяхме информирали, любимият на мнозина британски актьор Том Харди ще изиграе ролята на един от най-известните мафиотски босове в историята на човечеството – Ал Капоне. Това ще се случи в продукцията Fonzo, като лентата е режисирана от Джош Транк. Този режисьор познаваме от филми като Chronicle и The Fantastic Four.

Fonzo ще се концентрира върху времето, което прочутият Ал Капоне прекарва в затвора след осъдителната си присъда. Това е и сериозна разлика с известния филм The Untouchabes на Брайън Де Палма от 1987 година, когато Капоне бе изигран от легендата Робърт Де Ниро. Тогава мафиотският бос бе показан в пика на своите сили, водейки битка с агента на ФБР Елиът Нес.

Chasing Fonzo…🔥🙏🌅🇺🇸🌠🌠🌠🌠😇😇😇😇

A post shared by Tom Hardy (@tomhardy) on

Вместо да проследи живота на Ал Капоне в неговите най-силни години, Fonzo ще ни разкаже за най-нещастните му такива. Попадайки в затвора, гангстерът от Бруклин развива силна деменция в резултат на сифилис, което му нанася сериозни ментални щети. Здравето на прочутия мафиот рязко се влошава, като до самата си смърт Капоне страда жестоко.

За да покаже на всички, че снимките на Fonzo вече са започнали, Том Харди пусна два любопитни кадъра от снимачната площадка на лентата.

Ще бъде любопитно да видим, как точно образът на Ал Капоне ще бъде пресъздаден от Том Харди в чисто визуален аспект. Няма да бъде пресилено ако кажем, че разликата между красавеца Харди и грозноватия Капоне е осезаемо голяма, което ще създаде много работа на гримьорите на продукцията.

Black♠️

A post shared by Tom Hardy (@tomhardy) on

На споделените от Том Харди кадри, неговият персонаж вече е в известния затвор Алкатраз, където излежава присъдата си.

Освен великия Робърт Де Ниро, в ролята на Ал Капоне са влизали още популярни актьори като Род Стайгър и Бен Гадзара.

На този етап Fonzo все още няма обявена дата на излизане.

ПРОМОЦИИ UPI BEAUTY