Soundtrack.bg

Вече знаем кога излиза новият албум на Arctic Monkeys

Готови ли сте за нова музика от инди рок великаните Arctic Monkeys?

Феновете на инди рок легендите Arctic Monkeys отдавна чакаха този момент. Или с други думи, вече май знаем кога ще излезе шестият студиен албум на бандата. Ако можем да вярваме на нейния барабанист Мат Хелдърс.

Фен на Arctic Monkeys се засече с Хелдърс в заведение за хранене и дори успя да си изпроси снимка с него. По-важното обаче е, че барабанистът на групата даде конкретна насока, кога можем да очакваме новия шести албум на обичаната група.

Според думите на Мат Хелдърс, новият студиен проект на Arctic Monkeys би трябвало да види бял свят през месец май. Това време от годината съвпада със започващото тогава световно турне на бандата от Шефийлд.

Matt Helders likes cheesy chips and gravy. next AM album out in May. #arcticmonkeys

A post shared by George Evans (@georgeeevanss) on

Междувременно друга подобна среща, но този път с фронтмена на групата Алекс Търнър, разкрива, че новият сингъл на Arctic Monkeys би трябвало да бъде чут „скоро“.

Според думите на фена, натъкнал се на него, Търнър не е издал нищо повече за бъдещите планове на бандата и всичко онова, което се случва с нея. И предстои да се случи.

Представителите на групата отказаха да коментират новините, реално родени от социалните мрежи.

Arctic Monkeys усилено подготвят издаването на своя шести студиен албум. Това е първи проект на бандата от 2013 година насам, когато „маймуните“ постигнаха грандиозен комерсиален успех с петия си албум AM. Спокойно можем да кажем, че именно това бе проектът, който в пълна сила донесе невиждан до момента мейнстрийм успех на британската група.

ПРОМОЦИИ UPI BEAUTY