Soundtrack.bg

Световният шампион Люис Хамилтън е новото лице на Tommy Hilfiger

Световният шампион във Формула 1 Люис Хамилтън вече е лице на бранда Tommy Hilfiger.

Четирикратният световен шампион във Формула 1 Люис Хамилтън е новият глобален посланик на модния бранд Tommy Hilfiger, обявиха от компанията.

Британският пилот ще представя мъжката колекция на бранда, както и колекциите Hilfiger Collection, Tommy Hilfiger Tailored и бельото и банските костюми на Tommy Hilfiger. Партньорството отразява стратегията на бранда да надгражда върху своето наследство и да привлича следващата генерация фенове на марката.

Ето какво заяви и самият Люис Хамилтън по повод на новото си партньорство с един от най-популярните модни брандове на планетата.

Люис Хамилтън x Tommy Hilfiger

„Подобно на Томи Хилфигър, аз също вярвам, че модата и иновациите ни помагат да подчертаваме нашата собствена индивидуалност. Дизайните на Томи винаги са ме вдъхновявали да съм смел в избора си на дрехи, когато не съм на пистата. Това ми помага да изразявам своята собствена креативност и да го правя със самочувствие. Винаги съм намирал ревютата TOMMYNOW за революционни събития. Радвам се, че вече съм част от всичко това.

Самият Томи Хилфигър също изрази радост от привличането на подобно бляскаво попълнение в своя екип.

„Когато гледам Люис на пистата, винаги се възхищавам на неговата страхотна издръжливост. Освен това, той има и страхотен стил извън нея, напълно отговарящ на новото поколение Tommy Guys. Люис винаги е изграждал своята кариера с много страст, отдаденост и упоритост. Това са ценности, които аз също влагах в изграждането на своя бранд“.

https://www.youtube.com/watch?v=KRczGXPFgMY

Топмоделът Джиджи Хадид е един от основните посланици на Tommy Hilfiger. Тя участва заедно с Люис Хамилтън в любопитно промо видео, отбелязващо привличането на пилота в семейството на бранда. Във въпросния видео сегмент и двамата демонстрират своите умения на пилоти, а Хамилтън дава някои ценни съвети на Джиджи Хадид.

Люис Хамилтън е пилот на Мерцедес и четирикратен световен шампион във Формула 1. С успехите си на пистата, Хамилтън вече може да бъде нареден до големите легенди в спорта.