Soundtrack.bg

Финалът на „Игра на тронове“ ще бъде „огромен“, обещава Лина Хийди

Лина Хийди обеща на феновете на „Игра на тронове“ истинско зрелище с финала на шоуто.

За съжаление, всички добри неща все някога приключват, нали така? Изключение не прави и касовото шоу на HBO „Игра на тронове“, чийто финал ще видим през следващата 2019 година. Тогава на малкия екран ще можем да проследим финалния осми сезон на фентъзи епоса, базиран на книгите на Джордж Р.Р. Мартин.

Едно от главните действащи лица в „Троновете“ е британската актриса Лина Хийди, която изгради един от най-важните образи в шоуто – този на „ледената кралица“ Церсей Ланистър. Говорейки за финала на сериала, Хийди заяви, че завършекът на шоуто ще бъде „много вълнуващ и много огромен“.

Е, това определено звучи добре.

Говорейки пред Press Association, Лина Хийди посочи, че осмият сезон на „Игра на тронове“ ще бъде „по-голям и по-добър отвсякога“.

„Снимаме до края на юни, като всичко е много вълнуващо и много огромно“, заяви британската актриса.

Наскоро пък очарователната Мейси Уилямс, играеща ролята на Аря Старк, потвърди, че вече знае как ще приключи сериалът. Тя обаче очаквано добави, че няма да каже на никого, освен на майка си, която е голям фен на шоуто.

Иначе снимките на осми сезон на „Игра на тронове“ доведе до изграждането на цял замък в столицата на Северна Ирландия Белфаст.

Построяванеот на съоръжението е на стойност 1 милион английски лири, което го прави най-скъпия проект от този вид на територията на Северна Ирландия. По-наблюдателните посочиха, че строящото се съоръжение прилича на Зимен хребет, което може би предвещава голяма битка в близост до дома на Старк?

Разбира се, всичко това би могло да бъде и изцяло нов замък, около който да видим важна, голяма и ключова битка в предстоящия осми сезон.

Наскоро успяхме да видим и първи официален постер на сезон 8 на „Троновете“, потвърждаващ, че фентъзи епосът ще се завърне на екран през следващата 2019 година. Е, на никой не му се чака толкова много, но това е положението.