Soundtrack.bg

Фин Улфхард от Stranger Things представи първото си парче (ВИДЕО)

Фин Улфхард от Stranger Things стартира кариера и в рок музиката.

По всичко изглежда, че Фин Улфхард от хитовия сериал Stranger Things ще бъде ТВ и рок звезда едновременно. Или поне се надяваме, защото наистина го харесваме.

Фин, който в шоуто на Netflix играе ролята на Майк Уийлър, е част от тийнейджърската рок банда Calpurnia. Групата представи и първия си видео сингъл – парчето „City Boy“, което, както можете да предположите, е с подчертано тийн звучене. Все пак самият Майк е на едва 15 години, а и не изглежда останалите членове на бандата да са особено по-възрастни от него.

„I am a city boy / You are a city girl / You date the city tool / I am a city fool,“ пее Фин Улфхард по време на припева на песента.

През тази година Calpurnia се готвят да издадат първото си EP. Парчетата в него са записани в професионално студио в Чикаго, а краткосвирещият албум е продуциран от Кейдиън Лейк Джеймс от инди рок бандата Twin Peaks. Което и до голяма степен обяснява инди рок звученето на „City Boy“.

Във видеото към парчето можем да видим малка част от времето, което момчетата от Calpurnia прекарват в студиото със своя продуцент.

По всичко изглежда, че Фин Улфхард и останалите членове на Calpurnia гледат повече от сериозно на своето музикално приключение. Поне на подобни мисли ни навяват професионалните им стъпки, направени до момента.

Calpurnia са съставени от Фин Улфхард (вокали и китара), Ейла Теслър-Мейб (лийд китара), Джак Андерсън (бас) и Малкъм Крейг (барабани). Четиримата членове на групата са приятели, израснали заедно в канадския град Ванкувър.

Е, пожелаваме успех на супер талантливия Фин и останалите младоци от Calpurnia. Кой знае, може би ще стигнат далеч?

ПРОМОЦИИ UPI BEAUTY