Soundtrack.bg

Трети сезон на Stranger Things тръгва с нов персонаж

Очаква ни появата на още едно ново лице в трети сезон на Stranger Things.

Касовото шоу на Netflix Stranger Things е един от най-обичаните сериали на планетата, а феновете на шоуто, инспирирано от работата на Стивън Кинг, вече очакват с нетърпение и неговия трети сезон.

Когато втори сезон на шоуто дебютира в Netflix преди няколко месеца, имаше определени съмнения, дали втората сезонна кампания на сериала може да достигне нивото на първата. За радост на всички фенове на проекта, вторият сезон се оказа не по-малко зрелищен и интригуващ от първия.

Разбира се, както можеше да се очаква, вторият сезон на шоуто ни представи и някои нови персонажи, включително момиче на име Макс. В момента Netflix работи по осъществяването на трети сезон на сериала, като отново можем да очакваме да ни бъдат представени някои нови фигури.

Мая Хоук

Според информация на Variety, Мая Хоук и Прия Фъргюсън ще участват в предстоящия трети сезон на Stranger Things.

Ето какво пише във Variety:

„Хоук ще играе „алтернативно момиче“, отегчено от работата си. Тя търси вълнение в живота си, но открива много повече от това, попадайки на мрачна тайна в Хоукинс“.

Колкото до Прия Фъргюсън, тя вече е позната на феновете на шоуто, играейки Ерика – непокорната малка сестра на Лукас във втори сезон.

Прия Фъргюсън

„Вече нежелаеща да стои около страничната линия, Ерика тръгва на опасна мисия да спаси Хоукинс от опасна нова заплаха“.

На този етап все още не знаем, кога точно ще можем да се насладим на третия сезон на Stranger Things. Според някои прогнози, това може би ще се случи в началото на следващата година. Поне подобна прогноза даде една от звездите на шоуто Дейвид Харбър.

„Едно от нещата, които дразнят феновете, е че обикновено ни трябва толкова много време, за да заснемем новите епизоди. Вероятно няма да видим трети сезон до 2019 година. Но всяко добро нещо се нуждае от време. Братята Дъфър работят здраво. Имам предвид, че те просто стоят в един апартамент и пишат по 12-14 часа на ден“, заяви Дейвид Харбър.