Soundtrack.bg

Netflix пусна първи трейлър на поредицата за Dr. Dre и Джими Йовин

Netflix представя The Defiant Ones – документална лента за легендарните продуценти Dr. Dre и Джими Йовин.

Документалната поредица на HBO The Defiant Ones, посветена на легендарните продуценти Dr. Dre и Джими Йовин, ще бъде достъпна за първи път на стрийминг платформата Netflix.

„Сглобен“ в четири епизода, The Defiant Ones разказва за изненадваща колаборация и сътрудничество между Dr. Dre и Джими Йовин. През миналата година документалната лента бе излъчена в ефира на HBO, но сега за първи път ще бъде достъпна и за потребителите на Netflix. Премиерата е насрочена за 23 март.

Джими Йовин е музикален продуцент и съосновател на компаниите Interscope и Beats. Dr. Dre от своя страна също няма нужда от представяне – един от най-легендарните хип-хоп продуценти на всички времена. Dre осъществява успешно партньорство с Йовин и превръща Beats в една от най-успешните аудио компании в историята.

В новия трейлър на Netflix можем да видим и изпълнители като Eminem, Snoop Dogg и will.i.am, които са сред специалните гости на поредицата.

Иначе документалните серии ще представят ексклузивни интервюта и с фигури като Боно, Nas, Ice Cube, Гуен Стефани, Том Пети, Брус Спрингстийн, Diddy, Трент Резнър и други.

Считаме, че The Defiant Ones е задължителен за гледане за всички фенове на мейнстрийм музиката, върху която фигури като Dr. Dre и Джими Йовин са оказали толкова силно влияние.