Soundtrack.bg

Трейлърите от седмицата, които трябва да видите

Какво ново от света на киното за изминалата седмица?

Предполагаме, че вече всички сте гледали „Черната пантера“. Отзвукът за най-новия филм на Marvel започна да поотслабва, след като в началото почти не слушахме за нищо друго, освен именно за тази лента.

И както сме казвали много пъти, киното никога не намалява хода си. Нека хвърлим по едно око на шест нови трейлъра от изминалата седмица, които ни запознават с продукции, които тепърва ще имаме възможността да гледаме.

Book Club

Въпреки че силно поляризира мненията на хората, франчайзът „Петдесет нюанса сиво“ има наистина солидна фенска база, особено що се отнася до книгите. Book Club ни разказва историята на няколко жени на вече сериозна възраст, които решават да си учредят литературен клуб. И познайте какво ще четат? Участие в комедията взимат добре познати имена като Даян Кийтън и Джейн Фонда, а лентата ще можем да гледаме през май. Определено изглежда забавна.

Ralph Breakes the Internet: Wreck-It Ralph 2

Walt Disney ни представят продължение на успешната си анимация Wreck-It Ralph, като този път нашите персонажи се сблъскват с интернет и глобалната мрежа. А това отваря пред тях много, много нови възможности. Още един филм, който можете да гледате с малките си деца. Или за собствено удоволствие, ако вие самите сте едни пораснали такива.

Ready Player One

Инспириран от литературното произведение със същото име, новият филм на легендарния Стивън Спилбърг ни потапя в света на виртуалната реалност. Ready Player One ще ни пренесе в не толкова далечно бъдеще, когато хората са пренаселили Земята, а VR хедсетовете са техният начин да избягат от сивата си реалност. Признаваме си, че нямаме търпение да видим този филм.

The Week Of

The Week Of е още една комедия на Netflix с участието на Адам Сандлър и Крис Рок, която ще ни запознае с две напълно различни семейства, принудени да се сблъскат едно с друго заради сватба. Както и можете да предположите, ще има купища забавни сцени и моменти, които би трябвало да ви разсмеят.

Thoroughbreads

И друг път сме говорили за Thoroughbreads – филм за две приятелки, които отново се сближават след години на раздяла. И които са готови на всичко, за да разрешат проблемите си. Дори и това да включва наемането на местен престъпник за не особено благородни цели.

Unsane

Вече сме говорили за Unsane – новият филм на Стивън Содърбърг, заснет изцяло с помощта на iPhone. Този психо трилър ни разказва историята на жена, която вярва, че е следена. Преди в крайна сметка да се озове в психиатрия против волята си.