Soundtrack.bg

Какво е слушал екзекуторът на Бин Ладен, преди да дръпне спусъка?

Морският тюлен Робърт О’Нийл разкри каква музика е слушал, преди да бъде щурмувана базата на Осама бин Ладен.

Оказва се, че американският хип-хоп изпълнител The Game може да има косвена роля в екзекуцията на Осама бин Ладен. Това разкрива морският тюлен Робърт О’Нийл – човекът, за когото се смята, че е дръпнал спусъка при убийството на бившия лидер на Ал Кайда.

Говорейки пред репортер на TMZ, О’Нийл разкрива, че в същата нощ е слушал парчето „Red Nation“ на The Game в колаборация с Lil Wayne.

„В нощта на щурма слушах „Red Nation“ на The Game. Да, не се шегувам“, посочи командосът.

О’Нийл призна, че е фен на рапъра от Комптън, но все още не се е срещал лично с него. „Той има някои наистина добри неща“, заяви тюленът.

„Red Nation“ е част от четвъртия студиен албум на The Game, носещ името The R.E.D. Album. Албумът излезе през лятото на 2011 година и включва някои други добре познати парчета, като например „The City“, „Martians vs. Goblins“ и „Pot of Gold“ с Крис Браун.

The Game има издадени осем студийни албума до този момент. За последно той ни представи проекта 1992, който бе издаден през 2016 година. 38-годишният изпълнител е считан за един от най-успешните рапъри на Западното крайбрежие за последните повече от десет години.