Soundtrack.bg

Джаред Лето става член на Якудза в ново шоу на Netflix

Носителят на „Оскар“ Джаред Лето е звездата в новото шоу на Netflix The Outsider.

Ако и вие, също като нас, сте фенове на всичко свързано с Якудза, японската мафия и изобщо японската поп култура, вероятно новото шоу на Netflix The Outsider ще представлява интерес за вас.

Голямата звезда в The Outsider е носителят на „Оскар“ Джаред Лето. Тук фронтменът на Thirty Seconds to Mars слага строг черен костюм и се влива в Якудза – най-страховитата мафиотска структура в историята на Япония.

Действието в The Outsider се развива скоро след края на Втората световна война. Джаред Лето влиза в ролята на Ник Лоуъл – американски войник, който успя да излезе от затвора, благодарение на своя съкилийник, член на могъщите Якудза. За да се отплати на своя „освободител“, Ник Лоуъл се присъединява към Якудза и мигновенно е погълнат от света на японската мафия. Трейлърът на шоуто пък ни дава добра представа за това, което ни предстои да видим:

Макар и още да не е тръгнало, новото шоу на Netflix вече породи някои негативни оценки. Бяха направени коментари, че историческите документи не познават нито един случай, в който някога американец да е бил приеман за член на Якудза. Други споделят мнение, че авторите на сериала не разбират в пълна степен механизмите, по които японската мафия функционира.

От друга страна, ние не разбираме, защо едно подобно шоу трябва да бъде исторически акуратно на сто процента. В крайна сметка, става въпрос за форма на забавление, която ще ни бъде поднесена под формата на сериал. Основният акцент на сериала е именно това, че става дума за американец, който става пълноправен член на японската мафия. В случая това е интересното, нали?

Лично ние останахме заинтригувани от трейлъра и можем да кажем, че той успя да си свърши работата. Да се надяваме, че The Outsider няма да разочарова, защото определено гледаме на него като на сериал с много потенциал.

ПРОМОЦИИ UPI BEAUTY