Soundtrack.bg

Кайли Миноуг разкри с коя певица мечтае да запише дует

Австралийската поп звезда Кайли Миноуг разкри, че мечтае да запише дует с Лейди Гага.

Кайли Миноуг разкри, че с голяма радост би записала дует с Лейди Гага в бъдеще.

Австралийката даде интервю пред шоуто на Греъм Нортън в ефира на Radio 2, а един от феновете ѝ я попита с кого би искала да запише съвместно парче.

„Уоу, има много хора. Мисля, че повечето от дуетите, които съм записала през годините, просто са ми се случили. Нямам навика активно да търся другите хора.“

„Но не правя много дуети с жени, тъй че с радост бих пяла заедно с Лейди Гага или нещо подобно. Това би било невероятно“, обясни Кайли.

През годините Кайли Миноуг записа съвместни песни с различни големи имена от музикалната сцена, сред които Ник Кейв, Джейсън Донован и Роби Уилямс.

Тя разкри как са се случили голяма част от дуетите ѝ до този момент.

„Мисля, че понякога всичко това може да се случи съвсем небрежно – просто ако имате общи приятели или пък имаш проект, за който мислиш, че този човек ще пасне наистина добре.“

„Смятам, че ще бъде трудно да намериш по-добър избор от Ник Кейв за „Where the Wild Roses Grow“. Хората все още обичат и „Kids“ с Роби Уилямс, както и „100 Degrees“ със сестра ми Дани“, добави австралийката.

През септември и октомври Кайли Миноуг отново ще тръгне на турне, за да отбележи с феновете си излизането на нейния предстоящ нов албум Golden.

Новият проект на Кайли ще види бял свят на 4 април, а имайки предвид, че записите са направени в Нешвил, можем да очакваме едно нетипично за Миноуг кънтри звучене.

В началото на този месец Кайли пусна видео към първия официален сингъл от Golden – „Dancing“. Тогава за първи път успяхме да придобием представа за новото кънтри звучене, с което австралийката ще ни изненада в новия си студиен проект.