Soundtrack.bg
жена

Нещата, които всяка жена иска да чува от своя съпруг

Мъже, обичайте своите съпруги… Ето я и основната разлика между жените и мъжете: ако самочувствието на мъжа расте равнопропорционално с обожанието на всички жени, то при жените е обратното. Една жена, когато обича един мъж, нейното самочувствие пораства равнопропорционално с неговото обожание. И дори цял полк да стои в краката й, това слабо ще я развълнува, ако Той й показва обичта си. Но колко бели са предизвикани от нехайни мъже към тази малка подробност! Малката уловка при жените е: че жените винаги искат да „чуват” обичта на мъжете си, ако обаче не я чуват, се разколебават в силата на тази връзка.

Вижте десет неща, които съпругата ви живее, за да ви чува да й казвате:

Вижте нещата, които съпругата ви живее, за да чува да й казвате:

„Обичам те”

Ние приписваме любовта върху толкова много неща в живота, но има много малко, които абсолютно ценим. Съпругата иска да бъде в този списък на истинска любов. Припомняйте й отново и отново, че тя стои високо в списъка на сърцето ви.

„Изглеждаш прекрасно“

Дори и да е много красива и тя самата да знае това, потвърждавайте красотата й. Напомняйте й през годините, че тя винаги ще бъде вашата красива, най-красива дама на сърцето.

„Правете планове за вечерта”

Планирайте следващата вечер. Това ще я накара да чувства, че вашите отношения са приоритетни за вас и качеството на общуване помежду ви е ценно за вас. Така ще оцени това, че не се очаква от нея да планира и прави всичко през цялото време.

„Ти ме правиш по-добър човек”

„Ти ме правиш по-добър човек”

Изразете уникалното въздействие, което тя има върху живота ви. Подчертайте как оценявате силните страни на връзката си с нея.

„Изслушвайте я и я питайте как да й помогнете”

Когато се  чувства неудовлетворена, бъдете до нея и я изслушвайте, за да я насърчавате. Понякога тя ще се нуждае от вашите съвети, а понякога няма. Най-важното е да й покажете, че сте с нея и винаги ще бъдете нейна подкрепа.

„Вярвам в теб“

Тези думи укрепват сърцето на всяка жена по мощен начин. Когато тя е обезкуражена, тези думи ще я завладеят и ще се усмихне незабавно.

„Оценявам усилията ти”

 „Оценявам усилията ти”

Уверете се, че нейните усилия по отношение на вашите взаимоотношения са признати. А също и по отношение на грижата й за  дома и за това, че работи и гледа децата. Всичко това са нечовешки усилия, а тя все пак си остава една крехка жена.

„Извинявай“

Признайте, когато грешите и се извинете за прегрешенията си. Това е израз и победа на силата на любовта – искането на прошка и прошката.

 „Оценявам усилията ти”

 

Снимки: pixabay