Soundtrack.bg

Оцеляване в лудницата с кодовото име „Св. Валентин“

Вероятно и вие, като всеки нормален мъж, не харесвате особено напудрения и сладникав празник „Св. Валентин“. Но трябва да знаете нещо, ние, жените, го харесваме. Наистина. Разтапяме се от нежност, че имаме възможност да отпразнуваме любовта между нас и да си покажем колко много се обичаме още веднъж. Какво като е клиширано.

Ние сме романтични, а да си кажем честно, и доста от вас таят в сърцето си романтика, която просто обожаваме… Естествено в разумни размери. Затова вместо да демонстрирате, че този ден е просто измислен и няма нищо общо с българските традиции, просто ни подарете един жест на внимание. Това ще ни направи много щастливи!

И за да ви подскажа как да оцелеете в лудницата с кодово име „Св. Валентин“, ви предлагам няколко идеи, с които хем да бъдете себе си, без да се превръщате в сладникав мухльо, хем да ни накарате да се почувстваме специални и обичани. Да, границата понякога е опасно тънка…

Бъдете креативни

Да, жените обичаме подаръци, цветя и луксозно бельо за „Св. Валентин“, но нищо не би ни зарадвало повече от това да преживеем нещо специално с вас или да получим нещо, което сте направили със собствените си ръце за нас. Ако имате някакъв талант, използвайте го. Просто й покажете, че сте отделили време да направите с ръцете си и въображението ви нещо за нея и това със сигурност ще я направи щастлива.

Направете й вечеря

Отново не става дума за майсторство в готвенето, а за жест на внимание и грижа. Този път пропуснете скъпия фенси ресторант и вместо това й сгответе й нещо, което знаете, че обича. Запалете няколко свещи и нека на масата грее едно красиво цвете, любимото й. Леко приглушена светлина и топлината от ръцете ви със сигурност ще я накарат да се разтопи в усмивка!

Напишете й писмо

Ние не очакваме от вас да сте романтични и особено когато наистина не сте – този внезапен романтичен жест наистина ще ни трогне до сълзи. Опитайте да бъдете искрени и да споделите в няколко изречения начинът, по който се чувствате когато сте с нея и колко важна е тя за вас. Вече никой не го прави и точно за това е толкова ценно!

Изненадайте я

Какво никога не сте правили заедно? Има ли нещо, което тя отдавна иска да направи, но все не остава време? Изненадайте я с нещо неочаквано по „свой“ начин и превърнете този клиширан празник в специален. Защото Тя ще е щастлива!

Просто й кажете „Обичам те“

Ако графикът ви е толкова натоварен, че нямате време за нещо повече от това да й вземете един букет цветя от денонощния, спокойно! Материалните неща са важни, но само доколкото изразяват вашето отношение към нас. Кажете й със сърцето си, че я обичате и тя е най-специалната жена за вас. Преди време са наричали тази откровеност обяснение в любов. Е, нашето женско сърце наистина ще го оцени…