Soundtrack.bg

5 нови трейлъра от миналата седмица, които трябва да видите

Какво ново от света на киното?

Намираме се в седмицата на Св. Валентин, което означава, че голям брой мъже, макар и против волята си, ще трябва да изгледат „Освободени“ – последната част от трилогията „Петдесет нюанса сиво“. Но какво да се прави, мъжете сме готови на какви ли не саможертви за половинките си.

И докато вероятно планирате как да оцелеете след това, което ви предстои, предлагаме ви да хвърлите едно око най-интересните нови трейлъри от света на киното, които успяхме да видим през изминалата седмица.

Acrimony

Звездата от хитовия сериал „Империя“ Тараджи П. Хенсън блести силно в Acrimony, чиято премиера е насрочена за 30 март. Филмът разказва историята на жена, която трябва да се справи с постоянните изневери на своя съпруг. А съдейки по финалния трейлър, нещата не изглеждат никак добре за неверника.

Deadpool 2

След главозамайващия успех на първия Deadpool, сега всички чакаме с нескрито нетърпение и продължението на лентата. Честно казано, сега като се замислим, май трудно можем да се сетим за по-забавен и зарибяващ комикс филм от първия Deadpool. Определено Райън Рейнолдс и компания свършиха отлична работа. В най-новия трейлър ни е разказано повече за Кейбъл, който е новият лош тип, с когото Дедпул ще трябва да се оправя – така, както само той си знае.

Life of the Party

Подобно на вече споменатия Acrimony, Life of the Party разказва историята на разведена жена. Този път обаче говорим за комедия, разказваща ни за майка, завръщаща се в Колежа, за да довърши образованието си. Както можете да очаквате, дъщеря ѝ учи на същото място, което предвещава забавни ситуации.

Solo: A Star Wars Story

Е, дойдохме си на думата. Вторият в историята спиноф филм от вселената на „Междузвездни войни“ ще ни разкаже предисторията на един от най-обичаните персонажи в нея – Хан Соло. Първият спиноф досега – Rogue One беше убийствено добър, поради което можем да се надяваме, че и Solo няма да изневери на очакванията.

Venom

Любимият ни Том Харди се завръща с гръм и трясък във Venom, който се фокусира върху един от най-популярните и зловещи врагове на Спайдърмен. Вижте тийзър на предстоящия проект на Marvel: