Soundtrack.bg

Невероятно, но факт: Кевин Харт победи Юсейн Болт в надбягване

Кевин Харт спечели 100-метрова спринт битка с легендата Юсейн Болт. Има обаче уловка…

Кевин Харт е един от най-успешните комици в света, но по всичко изглежда, че не бива да подценяваме и неговите възможности на атлет. Имайки предвид, че той успя да надбяга не кого да е, а най-бързия човек в историята на планетата – Юсейн Болт.

Е, да – има и уловка. Американецът получи преднина от 30 метра, като освен това изобщо не знаем, до каква степен Болт бягаше на върха на възможностите си. Но това са подробности. В крайна сметка, важен е крайният резултат, нали така?

В надбягване на плажа, организирано от една от най-големите покер компании в света, Харт и Болт премериха сили. „Аз не съм най-бързият човек на света, тъй че нека го направим справедливо. Дайте ми моите 30 метра преднина, за да направя това, което правя най-добре – да ти сритам задника“, заяви Кевин Харт преди старта на гонката.

А въпросната преднина явно се оказа достатъчна за американския комик, който се възползва напълно, демонстрирайки отлична бързина и успявайки да спечели надбягването.

„Сритах му задника! Аз съм най-бързият човек на света!“, крещеше Харт след триумфалното си представяне на плажа.

Самият Юсейн Болт пък се закани, че няма да бъде толкова щедър спрямо актьора, когато двамата се срещнат на масата за покер.

През миналата година легендарният Юсейн Болт сложи край на впечатляващата си кариера.

Великият ямаец е носител на девет златни медала от Летни олимпийски игри, като той е и актуален носител на световните рекорди на 100 и 200 метра.

Soundtrack.bg

ЙОРДАНКА ХРИСТОВА – ЗАВИНАГИ

ТОНИКА СВ- КОНЦЕРТЪТ

UNIVERSAL

Advertisement

Follow us

Don't be shy, get in touch. We love meeting interesting people and making new friends.