Soundtrack.bg

Вижте дългоочакваните първи кадри от Venom с Том Харди

Филмът Venom e една от малкото наистина очаквани от нас фантастични ленти през тази година. Причините за това са много. Основната, разбира се, е любимият ни Том Харди, който е може би най-харизматичният и добър британски актьор от това поколение. Но освен това – филмът е на Marvel, но се прави от Sony, а не от Disney. Това е повод, който ни дава надежди, че този път можем да видим нещо по-оригинално.

Самият Venom, познат като най-големия враг на „Спайдърмен“, е повечето от интересен персонаж. Това е първият пълнометражен филм, от доста години насам, изцяло посветен на отрицателен супергеройски персонаж. Казано честно – доста ни е омръзнало от перфектните и излъскани герои, които виждаме на екрана.

Venom обаче ще е коренно различен филм. Той е базиран на самостоятелнитe комикси на Marvel Lethal Protector и Planet of the Symbiotes, посветени изцяло на Симбиота. Историята на поредиците и филма разказват за сложната връзка между Венъм и Еди Брок (Том Харди), по време на престоя му в Сан Франциско.

Антигерой, а не супергерой

Сюжета в оригиналния комикс проследява времето на прекъсването на войната между Венъм и Спайдърмен. Това се случва при едно условие – Венъм няма да извършва повече убийства и покушения. Бащата на една от жертвите на Венъм обаче решава да вземе нещата в свои ръце, изпращайки наемни убийци, които да елиминират Еди Брок. В този филм Venom няма да бъде категоричен злодей, а антигерой. Харди ще играе и ролята на Брок, и самият Венъм, използвайки motion capture технология за пресъздаването на образ.

Имаме високи очаквания към предстоящия филм, а още нещо, което ни вдъхва надежда е, че той ще е R-Rated (18+). Това означава, че в него ще има много насилие и кръв – точно каквото се очаква от един истински филм за Венъм.

Днес излезе и първият тийзър трейлър с продължителност минута и половина. В него виждаме кадри, които обаче не ни говорят нищо. Най-тъжното е, че в тези секунди липсва самия Венъм, което е и най-любопитното нещо. Въпреки това – трейлърът е пръв поглед върху лентата и за сега изглежда обещаващо и с правилната атмосфера. Вижте го:

Филмът е режисиран от Рубен Флейшър (“Zombieland”), а в главните роли, освен Харди, влизат Мишел Уилямс, Риз Ахмед и Джени Слейт. Премиерата му е на 5 октомври 2018-та.

Антон Далчев

CHAPLIN PIANISSSIMO концерт-спектакъл

ПРОМОЦИИ ПРОЛЕТ

UNIVERSAL

Advertisement

Follow us

Don't be shy, get in touch. We love meeting interesting people and making new friends.