Soundtrack.bg

Това е времето, което жените искат да издържаме в леглото

Колко искат от нас жените да издържаме по време на секс?

Най-сетне! Вече знаем какво искат жените от нас в леглото или по-конкретно – колко издръжливи трябва да бъдем. За съжаление на „бързаците“, новините не са никак добри за тях.

Според проучване, проведено сред общо 3836 души от Saucy Dates, жените искат от мъжете да издържат по средно 25 минути и 51 секунди по време на секс. Изненадващо или не, мъжете, участващи в проучването, са посочили близка средна цифра до тази – 25 минути и 43 секунди.

Ако случайно сте се притеснили, че това е твърде дълго време за вас, не се притеснявайте – средната продължителност на сексуалния акт в световен мащаб е доста по-ниска. Изчислено е, че половият акт в глобален мащаб продължава най-много по средно 17 минути и 5 секунди. Това е пиковият пърформанс в този аспект.

„Отличниците“ в това отношение са американците на възраст от 31 години, които практически могат да бъдат наречени най-издръжливи по време на секс. Според проучването на Saucy Dates, именно те издържат по вече споменатите 17 минути и 5 секунди, което е постижение №1 на средна база.

Бързата или преждевременна еякулация е сериозен проблем за много мъже по време на секс. Както и за партньорите им, разбира се. Няма жена на тази планета, която да харесва бързото свършване.

Има различни техники за самоконтрол, които мъжете биха могли да прилагат. Разбира се, има и достатъчно стимуланти  и медикаменти, които биха могли да свършат работа. Не са малко обаче мъжете, които нямат желание да тъпчат телата си с подобни вещества.

Според официалните данни, 1 на 10 мъже в света страда от преждевременна еякулация или еректилна дисфункция. Ако се стигне до еякулация в рамките на само две минути, при това – на регулярна база, значи има медицински проблем, който трябва да се лекува.

Причините за преждевременна еякулация могат да бъдат различни – както психически, така и физически. Състояния като депресия, стрес и проблеми с простатата могат да допринесат за подобен проблем у мъжете.