Soundtrack.bg

Nike представи уникален модел кецове, вдъхновени от PlayStation

Фенове сте на Nike и PlayStation? Тогава моделът PG-2 е именно за вас.

Американският концерн за спортна екипировка Nike представи новия модел кецове PG-2, инспирирани от най-популярната гейминг конзола на планетата – PlayStation на Sony. Ако си падате по кецовете на американския бранд и все още пазите геймърското в себе си, то този екстравагантен модел определено е за вас.

PG-2 са разработени в близко сътрудничество с баскетболиста от НБА Пол Джордж, състезаващ се за отбора на Оклахома Сити Тъндър. Джордж има репутацията на един от най-запалените фенове на гейминга сред американските баскетболисти. Той работи заедно с Nike и Sony по нестандартния модел кецове, които могат да се похвалят и със забележително количество технология по себе си.

Автор на дизайна е Тони Хардман, който стои и зад първия модел на Пол Джордж – PG-1. За основно вдъхновение на PG-2 е послужил контролерът на PlayStation 4 – DualShock.

Пол Джордж със своя нов модел PG-2

Самият Пол Джордж споделя, че винаги е искал да играе с подобни кецове, тъй като смята себе си за „един от най-запалените геймъри в НБА“. Откакто преди години той е получил PlayStation 2 за Коледа, Джордж не спира да играе и да се потапя в света на интерактивното забавление.

Новите кецове са добре „маркирани“ с най-важните лога в случая. На езиците на двете обувки има изобразени две лога – едното е на PlayStation, а другото – на самия Пол Джордж. Когато се натиснат, двете лога започват да светят в синьо – същото синьо, което свети и върху контролера на конзолата. Това се случва посредством батерия, която може да издържи до 150 часа.

Върху кецовете има изобразен и баркод, който техните притежатели могат да сканират, за да получат безплатно инспирирана от Пол Джордж тема за своя PlayStation 4.

27-годишният Пол Джордж играе на позицията на леко крило, а от миналата година той защитава цветовете на Оклахома Сити Тъндър. Преди това той прекара седем години с екипа на Индиана Пейсърс.

Пол Джордж е четирикратен участник в Мача на звездите на НБА, а през 2013 година спечели приза за „най-подобрил се състезател“.

Константин Симидчийски

Константин е роден и живее в София, макар и тя често да го вбесява до крайност. Пада си по тривиални неща като музика, кино, литература, спорт, видео игри и всичко останало, което може да запълни свободното му време по един смислен начин. Обича и котки, дори и когато те не го обичат.

CHAPLIN PIANISSSIMO концерт-спектакъл

ПРОМОЦИИ ПРОЛЕТ

UNIVERSAL

Advertisement

Follow us

Don't be shy, get in touch. We love meeting interesting people and making new friends.