Soundtrack.bg

Spotify подбра най-подходящите песни за тренировка

Това са най-подходящите парчета за вашата тренировка, поне според Spotify.

Безспорен факт е, че добрата музика може да направи тренировката ви във фитнеса още по-добра. Подходящият саунд ви зарежда с енергия и ентусиазъм, помагайки ви да превъзмогнете трудните моменти, които съпътстват борбата ви с тежестите. Няма да е пресилено ако кажем, че в някои определени ситуации, музиката дори може да ви помогне да приключите успешно със серията си.

Именно поради това, слушането на подходяща музика е ход, който мнозина трениращи използват. В залата често можете да видите хора със слушалки, които се подкрепят с правилните звуци. Сигурно сами сте се уверили, че тези мъже и жени са толкова вглъбени и концентрирани в тренировката си, че е доста трудна задача дори да ги заговорите. Което, всъщност, е правилната настройка. Би трябвало да сте в залата, за да работите и да изпълните програмата си, а не да водите безмислени разговори с останалите.

За да ви помогне да влезете в най-добрата форма на живота си, музикалната стрийминг платформа Spotify подбра списък с десетте най-добри парчета за тренировка. Поне според това, какво са слушали през изминалата година хората, създали свои плейлисти за фитнес и тренировки.

Според данните на шведската компания, „Till I Collapse“ на Eminem отново е била №1 по стриймвания, що се отнася до тренировки. Детройтският рапър има и още едно присъствие в Топ 3 на списъка с наградената с „Оскар“ песен „Lose Yourself“.

Новата хип-хоп звезда Post Malone е втори в класацията с мегахит-а си „rockstar“, която през изминалата година е №1 за тренировки на територията на САЩ, посочват от Spotify. Специално за Щатите, след „rockstar“ на втора позиция се нарежда „HUMBLE“ на Kendrick Lamar.

Ето и десетте най-добри песни за тренировки според данните на Spotify:

Eminem – „Till I Collapse“

Post Malone – „rockstar“

Eminem – „Lose Yourself“

Kendrick Lamar – „HUMBLE“

Axwell /\ Ingrosso – „More Than You Know“

J Balvin – Mi Gente (feat. Beyoncé)

Camila Cabello – „Havana“

Jax Jones – „You Don’t Know Me“

Dua Lipa – „New Rules“

Kanye West – „POWER“

Soundtrack.bg

ЙОРДАНКА ХРИСТОВА – ЗАВИНАГИ

ТОНИКА СВ- КОНЦЕРТЪТ

UNIVERSAL

Advertisement

Follow us

Don't be shy, get in touch. We love meeting interesting people and making new friends.