Soundtrack.bg

Jon Connor – следващото лирическо оръжие на Dr. Dre

Артистът на Aftermath Jon Connor ни изненада приятно с нов трак, предлагащ лирическа жега.

Лейбълът на легендарния Dr. Dre Aftermath Entertainment продължава да дава шанс на нови и нови таланти в сферата на хип-хопа. Един от тях е впечатляващо талантливият Jon Connor, който ни зарадва с „I’m Back“ – негов първи трак за новата 2018 година.

Още в интрото на парчето чуваме големия продуцент Dre, който ни подготвя за това, което предстои да чуем. А него можем да оприличим с две думи – лирическа жега.

„I’m Back“ е първи сингъл от Vehicle City – албумът, който Jon Connor трябва да издаде през тази година. Бийтът на парчето практически е от хита на Lil Kim от 1996 година – „Queen Bitch“, естествено, умело „пипнат“ от златните ръце на Dre.

Vehicle City, чието име е инспирирано от родния град на изпълнителя Флинт, щата Мичиган, е очакван с голямо нетърпение от фенове и критици. Причина за това, разбира се, е талантът на Jon Connor, който вече никой не подлага на съмнение. А и добре знаем, че е твърде рядко срещано Dr. Dre някога да е бъркал в преценката си, що се отнася до умението му да открива и да развива таланти.

През 2015 година Jon Connor се появи в две парчета от финалния албум на Dr. Dre – Compton. През миналата година той работи с имена като Dizzy Wright, DJ Paul, Kay Slay и други.

Иначе опитите за пробив на Jon Connor на голямата сцена датират от повече от десет години. Още през 2005 година той издавя първия си микстейп – The Calling Pt. 1, а през 2013 година на бял свят се появява и първият му студиен албум – Unconscious State, издаден от лейбъла All Varsity Music.

През същата година Jon Connor започва работа с един от най-великите продуценти на всички времена – Dr. Dre, който светкавично го дарява с договор с неговия собствен лейбъл Aftermath.