Soundtrack.bg

Четири култови български банди превземат „Арена Армеец“

Хиподил, Контрол, Ревю и Нова генерация ще свирят за феновете си в „Арена Армеец“.

Истинско шоу с БГ марка предстои в столичната зала „Арена Армеец“ на 21 април. Четири легендарни и обичани родни банди ще се качат на сцената, изнасяйки заедно епичен общ концерт, който ще бъде помнен за дълго време занапред.

За първи път заедно на сцена се събират култовите Хиподил, Контрол, Ревю и Нова генерация, които ще зарадват феновете си със съвместно шоу в най-голямата и добра зала на България.

За тези групи спокойно можем да заявим, че са основоположници на българския ню уейв и пънк рок. Можем да ги причислим и сред създателите на ъндърграунд културата през края на 80-те и 90-те години на миналия век. На сцената ще се появят както хората от оригиналните им състави, доколкото е възможно, така и някои от най-новите им попълнения.

Почти 40 музиканти ще покажат уменията си на сцената на „Арена Армеец“, за да представят, може би за последен път на живо в тези състави, някои от любимите за цели поколения песни.

Емблематични парчета като „Бате Гойко“, „Най-щастливият ден“, „Под шарената сянка“, „Само двама“ и още много музикални БГ класики ще бъдат чути под мотото „Въпреки всичко!“ – въпреки забраните, въпреки омразата, въпреки егото, въпреки разделите, въпреки времето, въпреки състоянието…

Любопитен факт, който можем да отбележим, е че всяка една от тези банди навършва точно 30 години от своето създаване през новата 2018 година.

Пропуските за епичния четворен концерт в „Арена Армеец“ ще се продават на цени между 35 и 40 лева. В деня на събитието и на място билетите ще са съответно по 45 и 50 лева.

Ето и потвърдилите до този момент участници, които ще чуем и видим на 21 април в „Арена Армеец“:

НОВА ГЕНЕРАЦИЯ: Кристиян Костов, Михаил Пешев, Екатерина Атанасова, Симеон Воев, Александрина Александрова -Тери.

РЕВЮ: Васил Гюров, Кристина Серафимова, Деян Драгиев- Даката, Веселин Йовчев.
*Със специалното участие на Милена Славова.

КОНТРОЛ: Владимир Попчев-Унгареца, Огнян Кьосовски – Оги, Стоян Тенев – Тони, Красимир Неделин – Крезо, Иван Гатев.
*Със специалното участие на Кольо Гилъна.

ХИПОДИЛ: Петър Тодоров, Лъчезар Маринов, Светослав Витков, Венцислав Лозанов, Венцислав Мицов и със специална брас секция.