Soundtrack.bg

Отново мир и любов между Jay-Z и Кание Уест

Хип-хоп титаните Jay-Z и Кание Уест най-сетне изгладиха отношенията си.

По всичко изглежда, че разногласията между хип-хоп великаните Jay-Z и Кание Уест остават в миналото. След като двамата издадоха съвместен албум преди години и бяха в прекрасни отношения, изведнъж приятелството им внезапно се срина.

Jay-Z обаче е този, който окончателно зарови томахавката по време на концерт в Чикаго – родният град на Кание. Там Hova му изпрати „мир и любов“, поздравявайки го пред публиката.

По време на шоуто си във Ветровития град, Jay-Z пусна за кратко част от „Can’t Tell Me Nothing“ – едно от най-популярните парчета на Кание Уест. След като тракът спря, Jay-Z заяви пред микрофона си: „Поздрави за Кание Уест. Мир и любов“.

В последствие ветеранът от Бруклин добави: „Това бе за вас, Чикаго“, поздравявайки и други популярни рожби на Ветровития град, сред които и Chance The Rapper.

Вижте кадри от въпросния момент:

През миналия месец Jay-Z даде обширно интервю за New York Times и потвърди, че той и Yeezy отново си говорят.

Приятелството между двамата внезапно рухна, след като Кание изведнъж започна да критикува Jay-Z по време на своите концерти. Той твърдеше, че нюйоркският рапър не му се е обадил и не го е подкрепил, след като съпругата му Ким Кардашиян стана жертва на въоръжен грабеж в Париж. Параноята на Уест стигна до такива измерения, че той започна дори за възможността Jay-Z да поръча посегателство над живота му.

Тогава самият Jay-Z призна, че се чувства объркан от поведението на Кание, но и най-любезно го предупреди да не споменава семейството му в тирадите към него.

Пред Дийн Бакет от New York Times Jay-Z призна, че отново е в добри отношения с ексцентричния Уест.

„Обичам Кание. Наистина го обичам“, заяви тогава Hova, добавяйки: „Отношенията ни с него са сложни. Кание стана част от бизнеса в моя лейбъл. Винаги съм бил като негов по-голям брат. И двамата сме в развлекателния бизнес и уважаваме изкуството си. И двамата искаме да бъдем най-великите в света. Разбираш ли ме? Но има и много други фактори, които се намесват. Но винаги ще бъдем добре – аз и той“.

През 2011 година Jay-Z и Кание Уест обединиха усилията си, издавайки първия си и единствен до момента съвместен албум Watch the Throne.

Първоначално албумът им бе замислен като EP от само 5 парчета, но в крайна сметка двамата натрупаха достатъчно материал, за да го превърнат в дългосвирещ албум. Водещият сингъл от него „Niggas In Paris“ дори стана част от класацията Billboard Hot 100. Албумът дебютира на първо място в чарта Billboard 200 и продаде почти 450 000 копия в своята първа седмица.

Soundtrack.bg

ЙОРДАНКА ХРИСТОВА – ЗАВИНАГИ

ТОНИКА СВ- КОНЦЕРТЪТ

UNIVERSAL

Advertisement

Follow us

Don't be shy, get in touch. We love meeting interesting people and making new friends.